Site Overlay

Boudoir ervaringen

LIEFDESBRIEVEN

We laten onze klanten graag aan het woord. Hun Boudoir ervaringen lees je hieronder.

Boudoir ervaring Miss S

“Miss S”


Het was een enorm leuke ervaring om een boudoir shoot mee te maken met Gina! Ze stelt je meteen op je gemak en doet er alles aan om je zo goed mogelijk in je vel te laten voelen. Ze heeft leuke ideetjes, maar is ook bereid te werken aan een thema dat je zelf in gedachten hebt! De eindresultaten zijn prachtig en ik ben enorm blij dat ik deze ervaring heb kunnen opdoen! Ook mijn complimenten aan de mua Sarah! Zij is echt een meerwaarde aan de shoot!

Liefdesbrief Miss E

“Miss E”

Gina is een topper die je meteen warm welkom heet en je op je gemak stelt. Ze werkt samen met een fantastische mua die je make-up en haar meer dan naar wens stijlt. Tijdens de shoot begeleid Gina je ook met het poseren, dus geen ervaring is absoluut geen probleem. Ze maakt prachtige foto’s die je anders naar jezelf doen kijken, door haar lens. Ze doet niks liever dan vrouwen hun eigen schoonheid te laten zien. Wil je ook mooie, sensuele foto’s van jezelf? Twijfel niet, neem contact met Gina op voor je eigen boudoir experience! 
Liefdesbrief Miss V

“Miss V”

Wat een super fijne dame is Gina! En wat een heerlijke shoot was dit. Met of zonder ervaring voor de lens.. no problem.. Gina zorgt ervoor dat je je helemaal relaxed voelt. Ze slaagt er zelfs in jou het gevoel te geven een echt model te zijn en dat resulteert in prachtige foto’s waarvan je niet eens wist dat jij dit kon.. Dus niet twijfelen en boeken voor een heerlijk me-momentje waarop je de sensuele vrouw in jezelf (terug) naar boven haalt. 

LIEFDESBRIEVEN

Boudoir ervaring Miss N

“Miss N”

Ondertussen al 4 shoots gedaan en ik ben super tevreden over elke shoot! Mooi professionele foto’s en geweldige settings (binnen en buiten). De fotograaf Gina is super tof en stelt je gerust bij elke shoot. Ze helpt ook met de poses zodat je eigenlijk nooit een ongemakkelijk moment voelt. Je bent op je gemak van de eerste tot de laatste minuut. Ze werkt ook samen met een fantastisch MUA die perfect weet welke make-up en haarstijl bij je past, en toch rekenhoudend met wat je zelf in gedachten hebt. Een aanrader!

Liefdesbrief Miss Y

“Miss Y”

Gina is een fantastische fotografe die je vanaf het eerste moment gerust stelt. Ik was helemaal op mijn gemak toen ik aan de wet t-shirt fotoshoot moest beginnen. (Wat echt wel grensverleggend was voor me persoonlijk) En je krijgt er nog eens een toplocatie bij ook (wie kan er nog zeggen dat ze hun studio in het Sterckshof hebben?) ik raad het iedere vrouw aan die een boost voor haar zelfvertrouwen kan gebruiken of een positieve blik over zichzelf wil krijgen. Je komt buiten als een andere persoon. Voor mezelf: de eerste keer in meer dan 35j dat ik mezelf graag zie!!!


 
Boudoir ervaring Miss T

“Miss T”

Ondertussen al 5 keer voor Gina haar lens mogen staan en was telkens een super fijne Boudoir ervaring. Ze is super creatief om verschillende ervaringen aan te bieden zodat het telkens een origineel resultaat geeft. Gina stelt je meteen op je gemak en helpt je, telkens in een prachtige setting, om de juiste pose aan te nemen. De samenwerking met de hmua is fantastisch, ze zorgt ervoor dat je stralend voor de lens verschijnt. Gina is zelf een powervrouw en dat werkt aanstekelijk, een absolute aanrader.

Lees HIER nog meer Boudoir ervaringen.

Bekijk hieronder een paar reacties van onze klanten bij hun make-up en album reveal.

Bij het boeken van een Exclusieve Boudoirshoot kies jij zelf jouw make-up en haarstyling.
Wij bieden verschillende collecties aan en maken enkel gebruik van top producten – duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons enorm belangrijk!
Zo kan jij je mooie foto’s in een prachtig album voor altijd bewaren en bekijken.

VOLG MIJ OP TIKTOK

Make-up Reveal

Album Reveal

Zin in een kennismakingsgesprek?

Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Facebook
Instagram
Tiktok