juli 17, 2023 BoudoirbyG

Bridal Boudoir Shoot

Miss F

Eind juni straalde een prachtige dame in onze bridal boudoir shoot! Ze koos voor ons exclusieve “Art of Light” pakket, dat alles bevat wat je nodig hebt voor een betoverende ervaring.

Het “Art of Light” pakket is een luxe collectie die ontworpen is om jouw boudoir shoot extra speciaal te maken. Het omvat twee prachtige studio sets waarin je je kunt laten fotograferen, en je hebt de mogelijkheid tot maar liefst drie kledingwissels. Hierdoor kun je verschillende looks en stijlen uitproberen, zodat je foto’s echt jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Maar dat is nog niet alles! In dit pakket krijg je ook maar liefst 30 professioneel bewerkte foto’s, zodat je een prachtige selectie hebt om uit te kiezen. En om je herinneringen tastbaar te maken, ontvang je een schitterend album van 25×25 cm met 25 van jouw favoriete foto’s. Dit album wordt geleverd in een bijpassende luxe doos, zodat je het veilig kunt bewaren en er altijd van kunt genieten. Als bonus ontvang je ook nog een extra set om je collectie compleet te maken.

Bij Boudoir By G draait alles om jouw persoonlijke stijl en smaak. We begrijpen dat elke persoon uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan opties om jouw ideale setting te creëren. Of je nu een liefhebber bent van romantische roze tinten of de voorkeur geeft aan de glamour van Hollywood, wij staan klaar om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Ons team neemt graag de tijd om naar jouw wensen en ideeën te luisteren. We willen de sets volledig personaliseren naar jouw smaak, zodat je je volledig op je gemak voelt tijdens de shoot en de foto’s echt authentiek zijn. We geloven dat boudoir fotografie een intieme en krachtige ervaring is, en we streven ernaar om die essentie vast te leggen in elke foto die we maken.

Als je graag meer informatie wilt over onze Luxe collecties, bonussen en pre-afbetalingsplannen, aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek te boeken. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, zodat we samen kunnen ontdekken hoe we jouw droom boudoir ervaring werkelijkheid kunnen maken.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we jouw boudoir dromen waarmaken! Stuur ons een mail of boek een kennismakingsgesprek, we staan te popelen om met jou samen te werken en jou te laten stralen in een boudoir shoot die je nooit zult vergeten.

Zin in een kennismakingsgesprek?
Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,