Dudeoir Fotoshoot

Wat is een Dudeoir Fotoshoot?

Een “dudeoir” fotoshoot is een mannelijke variant van een “boudoir” fotoshoot. Het doel is om mannen op een positieve en zelfverzekerde manier vast te leggen, soms met een vleugje humor en met aandacht voor hun fysieke kenmerken.

Waarom zou je een Dudeoir Fotoshoot boeken:

Zelfvertrouwen vergroten: Een dudeoir fotoshoot kan mannen helpen hun zelfvertrouwen te vergroten. Het zien van zichzelf op een professionele manier kan hen een boost geven in hoe ze zichzelf waarnemen.
Lichaamspositiviteit: Het bevorderen van lichaamspositiviteit geldt niet enkel voor vrouwen. Mannen kunnen ook worstelen met onzekerheden over hun lichaam. Een dudeoir fotoshoot kan helpen om die onzekerheden te overwinnen en een positiever zelfbeeld te ontwikkelen.
Persoonlijke mijlpaal: Een dudeoir fotoshoot kan een geweldige manier zijn om persoonlijke mijlpalen te vieren, zoals een verjaardag, jubileum, prestatie of gewoon om een nieuwe fase in het leven te markeren.
Geschenk voor partner: Net als bij boudoir fotoshoots kunnen dudeoir fotoshoots ook worden gedaan als een intiem en leuk cadeau voor een partner. Dit kan een speciale en persoonlijke manier zijn om je liefde en waardering te tonen.
Plezier en creativiteit: Een dudeoir fotoshoot kan ook gewoon leuk zijn! Het geeft mannen de kans om creatief te zijn met poses, outfits en thema’s, wat kan leiden tot een plezierige en unieke ervaring.

Dudeoir Fotoshoot
€4500

– een kennismakingsgesprek
– alle digitale afbeeldingen (+- 60 foto’s)
– album 25×25 (45 foto’s)
– bijpassende luxe doos
– wall-art 75×50
– usb stick in doosje

Zin in een kennismakingsgesprek?
Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    Volg Boudoir By G op: