Recensie ‘Wippie Wonka’ chocolade

Recensie door Tessa Toebaert

Dankzij Boudoir fotografe Gina Ruzzi kreeg ik de kans om, samen met mijn man, speciale chocoladereepjes uit te proberen.

Inhoud van mijn testpakket: 2 reepjes ‘Wippie Wonka’ chocolade.

Foto via Liefdesbonbon


Ingredienten: 

  • Damiana (Turnera Diffusa | afrodisiacum)
  • Muira Puama (Ptychopetalum olacoides | ook wel viagra of the Amazone genoemd)
  • Nymphaea caerulea (Blue Lily of the Nile)
  • Chocolade: Cacao, suiker, sojalecithine, melkpoeder, plantaardige vetten

De smaak van deze chocolade was, zoals verwacht, lekker kruidig. Niet zoals een kruidige spaghettisaus, om zo maar even een vergelijking te geven. Maar een beetje zoals zachte, kruidige chocolademelk. Chocolade dat je in de dagelijkse winkels koopt heeft ook wel smaak, maar dit was echt een andere smaak. Zeker niet slecht!


Gebruiksaanwijzing:

Een reepje per persoon met eventueel een glaasje (rode) wijn om het effect te versterken. Na ongeveer 30 minuten doen de extracten hun werk.

En natuurlijk, genieten van de chocolade en van elkaar!

Na het eten van de chocolade op zich voelde ik me vrij ontspannen worden. Als ik en mijn man intiem zijn ben ik altijd ontspannen, maar deze keer voelde het anders. Zoals het op de verpakking staat voelde ik ergens een roes-achtig gevoel. Ook mijn man voelde het. Het was niet echt het gevoel van high te zijn, maar een next level van ontspannen zijn.

Het orgasme was ook net iets intenser dan anders, wat ik wel verrassend vond, want een orgasme hangt ook enorm af van jezelf als persoon en als koppel. Vermoedelijk zal iedereen dit anders ervaren, maar wij waren dus wel verrast en hebben nog even nagenoten.

Wij hadden geen alcohol in huis, dus zonder alcohol gedronken. Blijkbaar zou het versterkt worden met alcohol, dus dan ben ik eigenlijk wel benieuwd naar hoe sterk het dan te voelen zou zijn.

Enneuh, er zijn ook andere liefdesbonbons, kijk maar eens op de website

Ideale chocolaatjes voor als je samen iets te vieren hebt, om cadeau te geven aan een bride
(of groom!) to be, of als kadootje aan je beste vriend of vriendin!

Wil je zelf deze chocolaatjes bestellen? Klik dan op deze link: Liefdesbonbon

Volg Tessa op Tessa’s blog