juni 15, 2021 BoudoirbyG

Boudoir fotografie

Miss E

Boudoir fotografie: “Miss E” is een knappe West-Vlaamse mama van 2 kinderen, ze is al een tijdje fan van Boudoir By G en mailde mij vorig jaar om een kennismakingsgesprek vast te leggen.
Ons kennismakingsgesprek was super gezellig – ik kon niet wachten om haar te fotograferen en zij om gefotografeerd te worden.

Midden maart was het dan zover.
“Miss E” was goed voorbereid op haar Boudoir shoot, ze had een koffer vol met setjes mee, een mooie rode corset, een tutu, handboeien en een zweepje.
We zijn eerst begonnen met een selectie te maken van de outfits zodat ik naargelang de kleuren, mijn bed kan opdekken.
Terwijl ik aan het decor bezig was, werd “Miss E” onder handen genomen door onze Hmua Sarah.
“Miss E” had voor smokey eyes en rode lippen gekozen, ze stond haar ook echt prachtig mee.

Na make-up & haar zijn we er meteen ingevlogen, “Miss E” zag er fantastisch uit en het poseren had ze snel onder de knie.
(Je hoeft trouwens geen ervaren model te zijn om te kunnen poseren want ik begeleid je volledig, sommige poses zijn al wat pittiger dan andere maar ik hou altijd rekening met jou en jouw flexibiliteit)

Tenslotte hebben we na de shoot een kleine pauze genomen, “Miss E” heeft geluncht en ik heb haar foto’s lichtjes bewerkt. Ze kon het resultaat meteen via een diavoorstelling bekijken, zij was sprakeloos toen ze haar foto’s te zien kreeg.
“Miss E” had voor de Goddess collectie gekozen, bij deze collectie krijg je alle digitale afbeeldingen ongeveer 50 foto’s, een wall-art, een superdeluxe acrylic book met 20 foto’s en een foto app. Zin in een kennismakingsgesprek?

Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.