Reviews van vrouwen die de sprong hebben gewaagd!

pritty (25 van 25).jpg 11-09-50-954

``Miss P``

Ik heb voor boudoir by G gekozen omdat ik een aangenaam gevoel heb gehad tijdens de kennismaking. Ook de fotos zijn fantastisch en sprak me aan. Mijn grootste angst was om slecht ervaring te hebben zoals in het verleden, dat het ongemakkelijk ging zijn, maar dit was zeker niet het geval. Mijn favoriet onderdeel was de foto’s met het wijnglas te experimenteren. Alles is super verlopen Gina zelf is een vrouw met veel geduld en stelt je op je gemak. Zeker geen spijt om voor Boudoir by G gekozen te hebben, mijn volgende shoot zal zeker terug hier zijn!! 😊

Brenda (22 van 25)

``Miss B``

Waarom ik gekozen heb voor Boudoir By G ?
Het spookte zo al even door mijn hoofd om een boudoir fotoshoot te doen. Dit om mijn zelfvertrouwen te verbeteren en me mooi te voelen. Ik zocht op het internet en zo kwam je de foto’s van Boudoir by G tegen. Die sprongen er voor mij meteen uit.
Bij de eerste kennismaking voel je meteen op je gemak. Gina is heel vriendelijk en je krijgt een goede uitleg over alle mogelijkheden en hoe de shoot verloopt. Op de dag van de schoot zelf geeft ze duidelijk aan hoe je best poseert en geeft ze je een goed gevoel. Make-up en haar worden ook zeer mooi en professioneel gedaan. Zeker een aanrader voor iedereen !

Christel (25 van 25)

``Miss C``

Een dagje voor jezelf en je vrouwelijkheid naar boven laten komen en tonen. Geen evidentie maar Gina gaf me bij het kennismakingsgesprek een fijn en veilig gevoel dus heb ik de stap gewaagd. My god, wat een top dag. Eerst Els die mij een uurtje onder handen nam voor make up en haar. En hop daar was een heel vrouwelijke Christel maar nog steeds herkenbaar. Dan begon de shoot waar Gina duidelijk maakt welke houding/pose aan te nemen en dit allemaal onder één heel gemoedelijke sfeer. Net alsof je met een vriendin een paar fotokes neemt. En 1 ding is heel duidelijk. Elke vrouw is mooi en straalt op haar manier. Gina laat dit mooi naar boven komen in de foto’s die ze maakt. Top dame, bedankt voor deze mooie belevenis.
Christel

Elien8

``Miss E``

Ik volgde Boudoir_by_G al even op Instagram en was de hele tijd aan het twijfelen om er voor te gaan. Toen ik de Valentijnshoot zag passeren, ging ik er voor! Via mail werk ik al op m’n gemak gesteld door Gina, daarna ook bij aankomst en toen kwam Sarah er nog bij! Fijn dat ze tips gaf hoe m’n haar het mooist ging uitkomen op de foto’s. Ik had m’n eigen setjes mee, maar keek toch even in de closet van Gina en vond daar ook hele leuke dingen! De shoot verliep minder ongemakkelijk dan verwacht door de verschillende poses die op voorhand getoond werden. Heel blij met het resultaat!!

Sarah (15 van 15)

``Miss V``

De fotoshoot bij Gina was geweldig! Al direct van bij de eerste kennismaking voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Omwille van omstandigheden moest mijn shoot vroeger doorgaan dan gepland, en gelukkig kon Gina nog een plaatsje vrijmaken in haar drukke agenda.
Gina neemt echt de tijd om alle vragen en onzekerheden te beantwoorden en doet alles wat ze kan om de perfecte ervaring te creëren. Alles was perfect, van het haar en make-up tot de begeleiding tijdens het poseren zelf. Ze neemt ook echt alle tijd zodat je zeker met een goed gevoel naar huis gaat. Het is ook erg tof dat je de dag zelf al je foto’s te zien krijgt, dit maakt het helemaal compleet.
Kortom, alles was top! Ik kom zeker nog eens terug 🙂

Ruth-18

``Miss M``

Een heerlijke ervaring! Meteen bij het kennismakingsgesprek voelde ik me helemaal op mijn gemak. Meer nog: ik begon alvast af te tellen naar dé dag! Gina begeleidde me heel professioneel en gaf tips die ervoor zorgden dat het resultaat echt TOP was! Ik stond er versteld van hoe mooi de foto’s waren. Een aanrader!

Bridal Boudoir Shoot

``Miss F``

Ik heb vandaag mijn eerste shoot gehad met Gina.
Jammer dat ik dit geheim moet houden voor mijn aanstaande want ik ben super enthousiast!
Ik heb een kennismakingsgesprek geboekt omdat ik opzoek was naar een origineel trouwcadeau. Een echte aanrader trouwens!
Vanaf de communicatie via mail verliep het contact super goed.
Ze geeft je een heleboel informatie zodat je je goed kan voorbereiden. Tijdens de shoot zelf hangt er een losse sfeer, ze zorgt dat je je helemaal op je gemak voelt. Ze helpt je goed met de poses, en moest dit op één of andere manier niet lukken heeft ze altijd wel iets anders in petto.
Het is heel fijn dat je even later direct het resultaat ziet en dat je hier niet op moet wachten.
Aan alle die twijfelen… doen!! Je gaat hier geen spijt van krijgen 🙂

Shana (6 van 16)

``Miss S``

Gina en Sarah gaven me direct een verwelkomend gevoel waardoor de stress wegviel.
De make-up en het haar was heel mooi, exact waar ik voor gevraagd had.
Gina is een toffe dame die je direct op je gemak stelt, de fotos zijn dan ook heel mooi getrokken.
Zeer tevreden, kom ik zeker nog eens naar terug als ik nog zoiets doe 👍

Tess (4 van 4)

``Miss T``

Ik had gekozen voor Boudoir_by_G omdat ik ze al volgde op Instagram en vond de foto’s al super mooi. Ik ging er toch met een klein hartje naartoe, maar werd direct op mijn gemak gesteld door Gina en Sarah, 2 super toffe madammen trouwens. Ook heel tof was dat je je eigen setjes mocht meebrengen en dat Gina er ook al een paar had klaarliggen die trouwens ook super leuk waren. Ben je onzeker over je lichaam dan raad ik je aan een shoot te doen, instant goed gevoel en van het begin tot het einde goed bijgestaan. Niks dan lovende commentaren hier!
Tess

Justine (7 van 5)

``Miss J``

Ik heb Boudoir by G leren kennen door mijn nichtje die eerder samenwerkte met Gina. Ik stond enorm versteld van het mooie werk die ze levert en dacht bij mezelf dit zou ik ook graag eens proberen. Dus ik maakte de dag zelf nog contact met Gina waarop ze dan ook heel snel reageerde. Ik was super enthousiast en keek enorm uit naar de dag van de shoot. De dag zelf stond ik op met stress omdat ik niet echt wist wat te verwachten en die stress bleef dan ook aanhouden tot ik er arriveerde.
Eens ik Gina ontmoette was er al een heel deel van de stress verdwenen. Ik zag een hartverwarmende, vriendelijke, lieve dame die mij heel goed op mijn gemak kon stellen. Toen begon het echt … mijn make-up en haar werd mooi gedaan door de lieve en spontane juffrouw die mij ook op mijn gemak stelde door de leuke babbel die we hadden en zo werd het ijs gebroken. Toen ik in de spiegel keek dacht ik van woooow ik wist niet dat ik er zo uit kon zien, ik zag een heel andere kant van mezelf en was nog enthousiaster om eraan te beginnen. In het begin was het wat onwennig voor mij maar Gina heeft mij daar heel goed bij geholpen en doorheen de shoot kwam ik losser en begon uit mezelf te poseren, wat ik ook niet verwacht had van mezelf. Toen ik de foto’s mocht kiezen was ik echt onder de indruk van haar werk. Ik voelde mij precies een echt fotomodel en het was dan ook erg moeilijk om mijn keuze van de foto’s te beperken tot mijn favorietjes . Ik raad Boudoir by G zeker aan omdat Gina een super toffe en lieve dame is en voor mooie resultaten zorgt.
Dit geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost kunnen geven om zo terug van mezelf te leren houden om wie ik ben.
Super dikke Merci Gina.
Mij zie je zeker nog terug. 😉

Sabine2

``Miss S``

Het zelf vertrouwen was weg, ik durfde mezelf niet meer op foto aankijken doordat ik door een ziekte ben veranderd in mijn gezicht…
Door Burlesque dansen te gaan doen ben ik zo wat terug zelfvertrouwen beginnen krijgen, op aanraden van een vriendin dia al langer in dat wereldje zit een stapje verder gegaan.Zo gezegd zo gedaan vandaag mijn eerste shoot gehad en wat een unieke mooie ervaring bij Gina . Ze heeft me op mijn gemak gesteld waardoor het voor mij ook aangenaam was om te doen. Ik kan het elke vrouw aanraden die het zelfvertrouwen kwijt is in zichzelf om zo’n shoot te doen .
Thanks to Boudoir by G om mij te helpen in mijn verdere ontwikkeling van een nieuwe ik ❤️….

Stefanie (12 van 14)

``Miss S``

Ik volgde Gina nog niet zo lang op instagram, toen ik zag passeren dat ze een promo deed voor de neon setting voor sociale media. Ik dacht OOEE JJAA dat is iets voor mij! Mij ingeschreven en voila, alles geregeld. Een voorbereidende gids gekregen waarin alles staat wat je nodig hebt. Ik had geen vragen meer, alles was heel duidelijk. Aangekomen op het kasteel, wat een leuke locatie. Gina was heel vriendelijk en ik was direct op mijn gemak. Ik was wel wat nerveus op voorhand maar niet angstig dat er iets ging mislopen. Ik had er wel alle vertrouwen in. De dame van de make up was super enthousiast en vriendelijk ook en wauw wat zag ik er uit als een diva / goddess! Omg! Tijdens de fotosessie begeleide Gina mij super goed in de poses en de goede hoeken 🙈. Ik voelde mij totaal niet ongemakkelijk tijdens de sessie. En dan waauwiee de foto’s! Dit was echt het moeilijkste, kiezen welke foto’s. Ze zijn namelijk allemaal prachtig 😍. Super dankjewel voor de confidenceboost Gina ! Je bent een topper.

Lies (1 van 1)

``Miss L``

‘Ik wou al langer een boudoir shoot laten doen, maar vond dit altijd moeilijk/lastig omdat ik daar niet de durf voor had. Ik ben namelijk 20 kilo zwaarder geweest en ben nog altijd niet waar ik wil zijn, maar ik besefte dat er altijd wel iets zal zijn aan jezelf wat je zou willen verbeteren en wat je stoort. Ook al ben je ‘perfect’, wat dat ook is, dan zullen er andere zijn die je minder mooi vind aan jezelf. Daarom was ik opzoek naar een fotograaf om dit te laten vastleggen (voor als ik later oud en versleten ben, ik nog steeds de foto’s heb van mijn jongere zelf om naar terug te kijken). Ik kwam bij Gina van ‘Boudoir by G’ uit via instagram en zag haar prachtige foto’s. Dit wou ik ook, dus boekte ik een kennismakingsgesprek. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag was Gina supervriendelijk en ik kreeg van haar een goede en duidelijke uitleg, dus ik had mijn shoot vastgelegd. De dag zelf was ik mega nerveus voor ik vertrok, ook de avond voordien niet veel van geslapen (‘ohnee, waar ben ik aan begonnen’), maar de dag zelf stelde Gina en haar visagiste (ook een hele lieve dame) mij gerust en ontvingen mij met open armen. We hebben eerst samen naar de outfits gekeken die ik had gekozen en dan mocht ik plaatsnemen in de make-up stoel voor een volledige make-over (haar en make-up) bij de visagiste, terwijl Gina het decor opmaakte. Het resultaat van de make-up en van het haar was prachtig, om een heel andere ‘ik’ te zien. Tijdens de fotoshoot kreeg ik enorm veel begeleiding van Gina, ze legde goed en rustig alle poses uit. Ik was enorm op mijn gemak en heb met volle teugen genoten. Op het einde heb ik het ook aangedurfd om een aantal foto’s naakt te laten nemen, dit had ik nooit van mezelf verwacht dat ik dit zou durven. Kortom, ik kan dit iedere vrouw aanraden om te doen, om een andere kant van jezelf te leren kennen en jezelf supermooi, zelfzeker en sexy te voelen, de foto’s waren ook prachtig! Ik ben enorm blij en tevreden dat ik deze stap gezet heb en zou dit gerust nog eens willen laten doen bij haar.’

Yingjia (1 van 4)

``Miss Y``

Ik heb al 3 shoots met Gina achter de rug. Elke keer is fotoshoot met Gina is een relaxt, effortless, no stress beleving.
Ik kom meestal aan in mijn sweatshirt & sweatpants. Sarah doet dan haar haar en make-up magic. Gina is ondertussen nog wat final touches aan het leggen op de set-up. Ondertussen zijn we met zijn drietjes wat gezellig aan het babbelen en lachen, in een heel ongedwongen sfeer. Zo vrouwen onder mekaar.

Als ik omgetoverd ben naar malibu baddie/golden goddess/ beedsm babe, bespreek ik met Gina welke outfit ik ga aandoen: is het iets van mezelf of neem ik stukken uit de uitgebreide client closet. Gina zorgt ervoor dat elke shoot uniek is. Er is aandacht en ruimte om mijn persoonlijke touch te geven. Ik vind het belangrijk dat elke foto mijn authenticiteit naar bovenkomt.

Tijdens de shoot stelt Gina poses voor. Bij moeilijke poses doet ze die ook voor. Dus no stress voor mij. Ik hoef niet in mijn hoofd te zitten en na te denken over hoe ik moet poseren. Omdat het zo’n relaxt en ongedwongen sfeer is, kom ik wel los na een paar poses en kom ik zelf wel met voorstellen. Het voelt niet aan als poseren, maar eerder aan als spelen.

De shoot zelf vliegt voorbij. Na de shoot is het altijd spannend om de eindresultaat te zien. Elke keer ervaar ik “ben ik dat echt”-momenten. Gina kan perfect de aspect die ik in de picture wil zetten naar boven halen. De malibu baddie, de golden goddess en de beedsm babe heeft ze kunstzinnig en smaakvol vast gelegd.

Ik werk graag met Gina omdat ze buiten de “klassieke boudoir”-lijntjes durft te kleuren. Elke keer komt ze met een crazy gedurfde nieuw concept. Saai is een woord dat absoluut niet in haar woordenboek staat. Ook niet in de mijne, dus ik kijk uit naar mee.

Crystal Shower Set Antwerpen

``Miss E``

Wat een heerlijke ervaring was dat! Zalig om de boudoir babe in mezelf zoveel ruimte te geven.

Ik heb deelgenomen aan een promoshoot die me aansprak. Ik volg Gina al een tijdje op Instagram en ben fan van haar foto’s : een mooie variatie aan kleuren, lichamen en composities. Ik was nieuwsgierig maar wist niet wat te verwachten. En nog minder of mijn beelden een echt succes zouden worden…

Ik heb me van begin tot einde op mijn gemak gevoeld. Gina is heel relaxed, legt goed uit wat je moet doen en geeft tips. De poses zijn soms wat zoeken maar zeker niet te moeilijk. Naargelang de shoot voelde ik mezelf ook loskomen en al meer proberen. De volgende keer ga ik nóg meer durven… want ja, die komt er zeker en vast!

Voor mij was dit de ideale manier om boudoirfotografie en specifiek Boudoir by Gina uit te proberen. En ik ben méér dan tevreden over mijn foto’s. Het was een zeer moeilijke keuze!

Nu ik het eens geprobeerd heb, smaakt het naar nog. Een volgende keer zou ik mijn eigen persoonlijkheid er nog meer in willen leggen : welke set/thema, welke poses, combinaties van lingerie of hakken, etc. Deze shoot heeft me geholpen om te ontdekken wat ik kan, leuk vind én wat ik verder nog wil…

Conclusie : bedankt voor de fijne ervaring en prachtige beelden!

Katrien (1 van 14)

``Miss K``

Ik deed op Instagram mee aan de give-away zonder enige verwachting en plots kreeg ik bericht dat een fotoshoot gewonnen had. Totaal onverwacht had ik dus de eer om voor Gina’s lens te gaan staan.
Een eer was het wel want als ik Gina’s foto’s zie op haar profiel vind ik dat er pareltjes tussen zitten en het zijn veel foto’s dus ze heeft ervaring.
Omdat ik geen kennismakingsgesprek had, had ik een beetje schrik van hoe het ging zijn. Ik bleek iemand te kennen die haar ook kende en had dus een gespreksopener. Die heb eigenlijk niet nodig gehad want die eerste momenten gingen vlot genoeg en vanzelf.
Ik mocht direct plaats nemen om make-up en haar te laten doen en terwijl werd er vlotjes gebabbeld (vooral door mezelf 😅🤭). Gina legde terwijl ook de laatste hand aan de studioset, wat ik aangenaam vond omdat er zo niet op mij gewacht moest worden en dat gaf een relax gevoel.
Tijdens de shoot was fijn dat er voorbeeld poses waren, dat ik bijgestuurd werd door Gina en dat er ook werd gekeken naar de haalbaarheid of dat er korte pauzes voorzien werden.
Dat verliep allemaal in de nodige professionele setting en met wat gelach hier en daar, wat voor mij een ideale combinatie was.
Het allerleukste vond ik dat Gina zei dat ik mooie billen hebben en dat van iemand die er wel al wat gezien heeft 🤩

Elke-2

``Miss E``

Wat een openbaring was deze fotoshoot. Ik heb het altijd heel moeilijk gehad om mezelf en mijn lichaam graag te zien. Mijn grootste angst was om mezelf te zien achteraf op de foto’s. Het was voor mij een enorme grote stap om deze shoot te doen, grensverleggend. Gina heeft me echt op mijn gemak gesteld, wat een dame. Samen stap voor stap, niets moest, enkel belangrijk dat ik me goed voelde en dat zich dan ook toonde op de foto’s. In het begin vond ik het best wel moeilijk maar naargelang de shoot vorderde was ik meer en meer op mijn gemak en kreeg ik er echt plezier in. En om dan achteraf de foto’s te zien. Dat was pas genieten. Gina is een fantastische fotografe en een geweldige coach. Ik zou het iedereen aanraden om zo eens een shoot te doen. Je leert enorm veel over jezelf. Het is een prachtig cadeau voor jezelf, want uiteindelijk doe je het om jezelf eens op een andere manier te zien. Iedere vrouw is prachtig zoals ze is maar zoals Gina je op foto kan vastleggen. Dat is in één woord WOW!!! Gina, bedankt voor deze ervaring en ik ga zeker nog eens een shoot boeken want het was een fantastische ervaring die ik zeker nog eens wil overdoen. Merciekes xxx

Elly 10 van 29

``Miss E``

Afgelopen week had ik voor het eerst een shoot met Gina.
Ik boekte nogal vrij impulsief de “down the rabbit hole” shoot omdat deze mij heel erg aansprak. Net eens wat anders met alle kleurtjes en glitter dan de standaard boudoir shoot. I love it!

Na wat over en weer gemail waarbij ze heel geduldig al mijn vragen had beantwoord en me voorzien had van een prepgids begon ik sowieso al vrij relax aan mijn voormiddag met haar. Als er al wat spanning was wist Gina deze meteen weg te nemen door haar kalme en open begroeting. Gina is gewoon Gina en da’s heel fijn.
Van bij het binnenkomen, naar het opmaken en dan de uiteindelijke shoot hangt er een heel ontspannen sfeer. Het voelt zelfs effectief aan als een dagje wellness (met dan heel mooie resultaten achteraf).

Het shooten zelf verliep ook heel erg fijn. Van een onwennig gevoel of geen pose weten vinden geen sprake want Gina gidst je doorheen de shoot door suggesties van poses te geven die je dan aanneemt op een manier die fijn voor jezelf aanvoelen.
Na een tijdje vergeet je al bijna dat er iemand met een camera voor jouw neus staat. Resultaat: heel natuurlijk aanvoelende foto’s die gewoon kloppen.

Kortom, zoek je eens een cadeautje voor jezelf: gun je de egoboost die Gina heel mooi weet te verwezenlijken met haar foto’s.

Sarah (5 van 19)

``Miss S``

Ik zag de oproep voor Social Media shoot, in een impulsieve bui een mailtje gestuurd en ik werd gekozen :).

Paar weken voor de shoot even paniek want de foto’s komen online maar ik was heel gerust in Gina en voelde mij meteen op mijn gemak bij Gina en Sarah.
Het opmaken is natuurlijk heel leuk en een hele omtovering.

Ik raad een fotoshoot bij Gina zeker aan, goed voor je zelfvertrouwen en als bonus mooie foto’s.

Saar (2 van 4)

``Miss S``

Ik boekte een themashoot bij Gina, als totale leek.

Maar als snel bleek dat ik me over niets zorgen hoefde te maken. De communicatie op voorhand was super duidelijk en bij aankomst voelde me ik me onmiddellijk op mijn gemak!

Het leukste aan de shoot is dat het een totaalbeleving is: de persoonlijke ontvangst, de goede zorgen, je haar en make-up wordt tot in de details geperfectioneerd, de persoonlijke coaching gebeurt rustig en aangenaam.

Gaandeweg voel je je zelfvertrouwen groeien en voor je het weet is het al voorbij.

Gina stelt je onmiddellijk op je gemak, op een leuke manier stelt ze de poses voor en geeft ze tips en tricks die tot supermooie foto’s leiden.
Kleine sneak peaks tussendoor maken het extra leuk.

Dit smaakt naar meer!

Neon lichten shower set

``Miss M``

Ik koos voor boudoir by G omdat ze een leuke actie hadden met thema.
Dit pakket had een speciale prijs waardoor ik eens kon “testen” of dit iets voor mij was.
Ik werd fijn ontvangen door zowel Gina als de make-up artiste, ze stelden me meteen op m’n gemak.
Ik vond het leuk dat er op voorhand foto’s van poses werden getoond, zodat ik perfect wist wat van mij verwacht werd. De reveal was natuurlijk het leukste moment, want daar kan je dan zien hoe je in beeld bent gebracht en hoe het er als geheel uitziet. Een boost voor je zelfvertrouwen nodig?
Dan raad ik Boudoir by G zeker aan!
Ik had alvast veel plezier!

American Beauty Boudoir Antwerpen

``Miss G``

Vorige week deed ik een boudoir shoot bij Gina. Ik was een beetje zenuwachtig toen ik erheen reed. Hoe gaat Gina mij in beeld brengen? Ga ik zelf moeten zoeken naar poses?
Ik werd opgewacht door Gina en Sarah van beyond beauty. Er ontstond direct een gezellige babbel en het ijs was meteen gebroken. 2 super sympathieke vrouwen. Sarah zorgde voor de mak up en mijn haar. Terwijl ze bezig was, kon ik niet in de spiegel kijken. WAT EEN VERRASSING!! Echt prachtig!
Gina heeft in haar client closet supermooie stuks hangen. Ik koos een rode body uit kant. De shoot zelf vloog voorbij. Gina legde duidelijk uit hoe ik moest poseren. En sprak bemoedigende woorden. Het was heel fijn om tussendoor eens even op de camera te mogen kijken. Ik voelde me plots een stuk zelfzekerder en ook sexyer 😉
Toen enkele dagen later de foto’s in mijn mailbox zaten was ik toch wel even onder de indruk… Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost! Dankjewel Gina! Jij weet hoe je een vrouw zich mooi kan laten voelen.

Beste Shibari shoot Antwerpen Sterckshof

``Miss M``

WAUW wat een ervaring! Waar moet ik beginnen? Ik ben super positief over mijn shibari shoot bij Gina. Het ontvangst was zo vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak + welkom. Ook de shibariste was super lief en stelde me gerust. Beiden dames zijn super professioneel, hebben een leuke babbel en ik voelde me veilig! De shibari zelf is heel erg ontspannend een niet te omschrijven gevoel van warmte en geborgenheid overspoelde me toen ik de touwen om mij kreeg. Ik had me nog nooit zo stevig in mijn schoenen gevoeld. Voelde me verbonden met mijzelf. Na de shoot kreeg ik ook kippenvel zodra de touwen afgingen heel vreemd alsof dat geboren gevoel weer weg ging. Qua fotografie stelt Gina je echt op je gemak ze doet de poses voor en ze moedigt je aan. Tussendoor krijg je wat shot te zien waardoor je je helemaal een famme fatale voelt en nog meer gaat openbloeien tijdens de shoot. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Tot de volgende keer Gina! Bedankt dat ik me weer even sexy mocht voelen als mama zijnde vergeet je soms dat je ook nog vrouw bent. En je gezien mag worden!

Kerstshoot Antwerpen

``Miss D``

Ik heb Gina via mijn collega mogen ‘ontdekken’ en wat ben ik daar al blij om geweest. Ik ben soms wel is onzeker over mijn uiterlijk en val het liefst niet te veel op. Toen ik mij had ingeschreven, dacht ik meteen: ‘Oh neeee, wat heb ik nu gedaan?’ Op de dag van de shoot ben ik met een klein hartje vertrokken, maar vanaf ik Gina en Sarah (de make-up artist) zag, viel er al een ‘last’ van mijn schouders. Allebei superlieve en professionele dames die mij meteen gerust stelden. Gina weet waar ze mee bezig is in haar gezellige studio. Ze begeleidt je supergoed tijdens de poses en laat je geen moment ongemakkelijk voelen. Ik voelde mij op en top vrouw! Gina had zelf een aantal dingen klaarliggen die ik eventueel kon aandoen voor de shoot. Het was alsof ze wist waar ik mij het mooiste in zou voelen, ongelooflijk ❤. Tussendoor was er ook tijd voor een lach en een zwans, Gina is zo relaxed en grappig. Toen ik daarna mijn foto’s zag, kon ik alleen maar dankbaar en fier zijn. Dankjewel Gina (en Sarah) om mij zo mooi te laten voelen. Twijfel niet om zo’n leuke dag in te plannen, het is gewoon TOP!

wet

``Miss N``

Mijn grootste zorg was of ik de foto’s van mezelf wel mooi ging vinden omdat ik bijna nooit een foto goed vind waarop ik sta. Bij het keuzemoment van de foto’s waren er al een heel aantal foto’s die ik heel mooi vond. Bij sommige foto’s is er nog wat twijfel, maar als ik er probeer naar te kijken alsof er iemand anders erop staat, vind ik ze wel super mooi. Mezelf nog wat meer accepteren en dan ben ik ervan overtuigd dat ik ze allemaal even mooi vind.

De hele ‘dag’ was een grote stap uit mijn comfortzone, maar was van begin tot einde een hele fijne ervaring, een dag helemaal aan mezelf denken. Als eerste heb ik al genoten van het gevoel van al de borsteltjes… bij het aanbrengen van de make-up. Dan mezelf voor de eerste keer ooit met make-up zien, heel raar maar ook heel fijn. De fotoshoot zelf vond ik het leukste, een totaal nieuwe ervaring maar supergoed begeleid om de verschillende poses aan te nemen. Ik vond het ook tof dat er zoveel verschillende poses aan bod kwamen. Het uitkiezen van de foto’s was ook leuk, zeker omdat ik meer foto’s mooi vond dan initieel gedacht voor het begin van de shoot (“ik hoop dat ik er toch 5 zal mooi vinden, wat als ik dat niet vind..?).Ik ben echt met een heel goed gevoel naar huis gegaan en ben de hele dag nog aan het nagenieten geweest. Trots dat ik zo hard uit mijn comfortzone ben gestapt én dat ik me door die dag toch mezelf al een beetje meer accepteer en liever zie.

Je voelt je nooit ongemakkelijk tijdens de shoot omdat je een super aangename persoon bent die iemand echt rustig kan krijgen. (Mijn heel hoge hartslag bij aankomst was snel gedaald.)

Steffi-2

``Miss S``

Wanneer je een fotoshoot bij Boudoir by G doet, kan je met een gerust hart thuis vertrekken en vooral genieten van wat me-time.

Aangekomen bij het prachtige kasteel word je verwend door een muah die zowel haar als make-up in orde maakt. Afhankelijk van de shoot breng je zelf een outfit mee of kan je gebruikmaken van de clientcloset.

Tijdens de shoot krijg je allerlei poses voorgeschoteld. Je hoeft dus geen stress te hebben over hoe je op foto staat. Gina is er om jou te helpen.

Na de shoot kan je nog even iets gaan drinken of eten in de gezellige bar naast Gina’s kasteel. Terwijl jij even rust, maakt Gina enkele foto’s voor jou klaar.

Ik ben er onlangs geweest voor een Shibari shoot en ben met een heel goed gevoel over mezelf naar huis gegaan, met prachtige foto’s erbovenop!

Boudoir by G is zeker een aanrader! Gina is een zachte vrouw die je gerust stelt en fijne tips geeft.

Investeer in het houden van het lichaam dat je nu hebt❤️

Sandy-19

``Miss S``

Zoals velen onder ons heb ik het wel eens moeilijk met het beeld in de spiegel. Mezelf op foto’s zien, is zelfs nog een stap verder.
Gina heeft me al zoveel prachtige foto’s gegeven maar een boudoir shoot… dat was echt next level!
‘Hoe gaat dat eruit zien?’ ‘Ga ik dat wel kunnen?’ ‘Wat als ik toch niet durf?’
Denken en overdenken! Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt: ik ga er voor!
Het was een prachtige ervaring. Haar en make-up als een echte beauty queen. Sarah liet me weer stralen.
Gina is een echte pro! Ik was meteen op mijn gemak bij haar. Er heerst een heel ongedwongen sfeer. Elke stap en elke pose wordt begeleid, doorgepraat en zelfs voorgedaan als het moet. Alles op mijn tempo en steeds met gigantisch veel respect.
Het was een super mooie ervaring en een gigantische stap voor mij. Hallo daar zelfvertrouwen!
Het resultaat is meer dan prachtig! Ik ben zo trots op mezelf en dankbaar voor Gina. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden!
Dank je wel, Gina ❤️

Micheline-6

``Miss M``

Ik had best wel schrik om een lingerieshoot te doen, zeker aangezien ik nogal een breed postuur heb, maar ik voelde me al vrij snel op mijn gemak bij Gina.

Ook het poseren ging vlot ondanks ik hier geen eerdere ervaring mee had. De luchtige manier waarop alles gedaan werd was heel aangenaam en ik had naar het einde toe dan ook wel het gevoel er iets van te kunnen (of dat echt zo is weet ik niet).

Tijdens het poseren had ik al een paar mensen in gedachten die dit geweldig zouden gevonden hebben, ze hebben namelijk een grotere affiniteit met poseren. Zeker omdat de foto’s, ondanks de luchtige sfeer, heel professioneel zijn. Ik had nooit gedacht ooit zo op een foto gestaan te hebben, maar het resultaat was adembenemend.

R2

``Miss R``

Mijn grootste zorg was of ik wel geschikt “materiaal” was voor een photoshoot. Ik word sowieso al erg ongemakkelijk als er een lens op mij gericht word. Hoe dat zou lopen als ik dan ook nog eens in lingerie zou staan, kon ik me niet inbeelden. Ik had al horrorbeelden van “gekke bekken” in mijn hoofd.
Gina zorgde ervoor dat ik 100% op mijn gemak was; de poses zijn ook zo gekozen dat je er echt wel op je best uit ziet. Mijn vrees is dus zeker niet uitgekomen.

Het favoriet deel van de ervaring is moeilijk te kiezen. Ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak bij Gina in ons verkennend gesprek. Op de dag zelf had ik een heel fijne babbel met de hmua en Gina is zo’n fijne persoonlijkheid dat de shoot zelf ook vooral fun was. Ik heb dus eigenlijk genoten van het eerste tot het laatste moment.
Gina is een fijn, warm persoon en geeft ook aan wanneer foto’s er “boenk” opzitten; dat geeft vertrouwen tijdens de shoot en geeft je veel zin om jezelf nog meer te smijten. Leuk van A tot Z!

Gina is een super persoonlijkheid die ook nog eens fantastische foto’s van je maakt. De ervaring is sowieso een boost voor je zelfvertrouwen; je eindigt met supermooie foto’s én de herinnering aan een erg gezellige dag. Gewoon doen, dus. 😉

Anais-4-1

``Miss A``

Aangezien het niet de eerste keer was dat ik een shoot had met Gina, wist ik dat samenwerken met haar sowieso weer TOP zou zijn. Dus echte angsten of zorgen had ik niet. Ik zat wel weer met een enorme onzekerheid. Mijn maandstonden zaten er aan te komen dus ik voelde me opgezwollen en niet erg sexy. Een tweestrijd tussen de luide stem die zei ‘laten we het uitstellen’ en het kleine fragiele stemmetje dat zei ‘misschien is het dan nu wel de ideale moment?’. En gelukkig heb ik die grote, luide bullenbak kunnen opzij zetten want zodra Gina een eerste foto aan me toonde voelde ik me weer op en top sexy!
Het leukste gedeelte was voor mij dat er geëxperimenteerd (met kleding, poses, rare lichtgevende dingen,…) kon worden en dat het niet uit maakte dat het ineens drie uur later was.
Ik heb Gina al veel aangeraden aan mijn beste vriendin, door haar te vertellen hoe een fijne madam ze is en hoe leuk het is om samen te werken met haar. Maar ook dat je tijdens zo een shoot al je onzekerheden vergeet. En wanneer je dan de resultaten ziet voel je je supersexy en mooi en kan het weleens gebeuren dat je die ‘hot damn’ luidop zegt.

Anne-19

``Miss A``

Best person to have with you for a boudoir shoot experience! Her guidance and photography skills are top notch. Even with me only knowing English, this was no problem for Gina. She was able to make me feel so comfortable during the shoot even with all of the fears and insecurity I had. Communication was also very consistent and friendly – from our first meeting to the shoot and even after the printed products had been delivered. She offers a lot of themed shoots and can also accommodate you if you already have a theme in mind. Or you can discuss the theme with her during your first meeting so she can help you with the details if you only have a vague idea of how you want the photos to look like. Hair, make-up and even the lingerie can be included in your package. She also offers a payment plan so no worries about the cost. The location of her studio is also very beautiful – it’s in a castle!

5

``Miss R``

Een exclusieve boudoir fotoshoot by Gina is de kostprijs zeker waard volgens mij.
Afgezien van de prachtige foto’s die ik achteraf kreeg, is het een geweldige ervaring geweest. De make up artiste is een pro in haar vak, waardoor het aanvoelde als pure verwennerij wanneer mijn make-up werd gedaan. Daarna begint de shoot pas echt. Gina heeft een gave om je op je gemak te laten voelen en gaf goede instructies om mooie foto’s te kunnen schieten van mij. Soms voelde de poses aan als een serieuze work out, maar na dat ik de foto’s zag snapte ik waarom Gina mij een beetje had laten afzien. Ik heb me nog maar zelden zo sexy gevoeld als op dat moment.
Dank je Gina voor de geweldige ervaring.

Isabelle 7 van 20

``Miss I``

Als je op zoek bent naar een vlotte samenwerking en een shoot die van a – z uitgewerkt is, raad ik aan om met Gina samen te werken.
Ze heeft creatieve ideeën voor photoshoots én kan die vertalen naar een mooi decor & styling. Op de shoot zelf hangt er een ontspannen sfeer. Ik vond het heel leuk om een goodie bag te krijgen en meteen de foto’s te kunnen zien. Heel de ervaring heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven! Danku Gina x

4

``Miss S``

Gina stelt je direct enorm op je gemak. Je krijgt ruim voldoende de tijd om je op je gemak te voelen tijdens het aanbrengen van de make-up (door een zeer fijne HMUA trouwens) De set is tip top in orde, Gina weet van aanpakken en weet perfect welke poses je kan aannemen om een prachtige foto te nemen. Er is ruimte voor een lach en een zwans. En het afgewerkte product is fantastisch. Het is een ervaring waar ik zeer veel zenuwen voor had, maar het is toch lichtelijk verslavend als je ziet hoe mooi je eigen lichaam kan zijn. Mijn zelfvertrouwen heeft hierdoor een enorme boost gehad en daar ben ik Gina enorm dankbaar voor.

6

``Miss C``

Zalige ervaring dit zou iedere vrouw toch zeker 1keer in haar leven moeten hebben meegemaakt.
Gina is een geweldige vrouw je word goed begeleid tijdens de shoot. Ook word je haar en make up tot in de puntjes verzorgd. Je voelt je vanaf de eerste seconde op je gemak bij haar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Linda-7

``Miss L``

Ik had totaal geen ervaring met poseren, maar Gina stelde me direct op mijn gemak.
Ze werkt zeer professioneel en haar foto’s zijn prachtig. Ze begeleidt je door de fotoshoot en staat open voor je eigen wensen. Ik zou het iedereen aanraden om eens een shoot bij haar te boeken! De locatie is prachtig en de shoot verloopt in een gezellige sfeer, ook al ben je in het begin nog een beetje terughoudend, Gina haalt het beste in je boven. Ik raad het iedereen aan!

neon-12

``Miss W``

Geweldige ervaring als je bij deze topmadam langsgaat!
Mijn 1e fotoshoot was eentje om mijn Zelfvertrouwen wat op te krikken en wauw… Dat is heel goed gelukt toen. Heel de dag heb ik lopen stralen en voelde ik mij Op en top vrouw. 😍
De manier waarop Gina met mij omging zorgde ervoor dat ik mijn stresske snel achterwege kon laten en met de nodige hulp en positieve feedback tijdens de shoot zelf kan ik alleen maar beamen dat deze ervaring deugd doet!
Ik zou het direct opnieuw doen.

Redroom-12

``Miss K``

Gina is echt top in haar vak! Je voelt je vanaf aankomst tot vertrek gesteund en nooit geen “gene”.
Om nog maar niet te spreken over het gevoel achteraf, ik heb reeds 2 shoots gedaan bij haar en ik kijk nog elke dag met veel plezier naar mijn foto’s.

Vanessa-2

``Miss V``

Wat een super fijne dame is Gina! En wat een heerlijke shoot was dit. Met of zonder ervaring voor de lens.. no problem.. Gina zorgt ervoor dat je je helemaal relaxed voelt. Ze slaagt er zelfs in jou het gevoel te geven een echt model te zijn en dat resulteert in prachtige foto’s waarvan je niet eens wist dat jij dit kon.. Dus niet twijfelen en boeken voor een heerlijk me-momentje waarop je de sensuele vrouw in jezelf (terug) naar boven haalt.

Ellen-6

``Miss E``

Gina is een fantastische fotografe die je van het eerste moment op je gemak stelt. Ze staat je bij met raad en daad dus laat het gebrek aan poseer ervaring je niet tegenhouden van een shoot te boeken! Ze helpt je je eigen schoonheid te zien, jezelf graag te zien hoe je bent. Ik heb zelf al 2 shoots bij haar gedaan en dat zijn zeker niet de laatste geweest! Ik kan het iedereen aanraden, niet twijfelen, gewoon DOEN! ❤️

10

``Miss K``

Wat een leuke ervaring! Hoe onzeker je bent, zo zelfzeker stap je buiten. Gina weet hoe ze de poses er uit haalt en je helemaal laat stralen! Ook tijdens de shoot geeft ze je de bevestiging en het zelfvertrouwen.
Vanaf het kennismakingsgesprek op de prachtige locatie was er al meteen een klik en viel de gêne en ongemakkelijkheid weg. Je hebt van te voren een duidelijk beeld wat er is en hoe het zal zijn. Door Gina haar leuke persoonlijkheid voelde ik mij op mijn gemak en ik keek ik er echt naar uit!
Het resultaat mag er zijn en dat kan niet zonder een goede fotograaf die weet wat ze doet!

Steffi-2

``Miss S``

Super lieve dame die je meteen op je gemak laat voelen! Dat vind ik altijd het belangrijkste bij een boudoir shoot dat je je comfortabel voelt en vooral sexy! Gina kent haar vak en levert prachtige sensuele foto’s ook al heb je totaal geen photoshoot ervaring. Ik kom zeker terug 😍

Linda-1

``Miss L``

Gina is een geweldige fotografe! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb echt genoten van de fotoshoot. Ik vond het ook heel fijn dat ze heel goede tips geeft voor poses. Ik ben super blij met mijn foto’s.. Op naar de volgende shoot!

9

``Miss C``

Ik vond het zalige ervaring om met Gina te werken.
Een aangename dame die haar vak kent en elke vrouw prachtig weer te fotograferen.
Ben zo tevreden met het resultaat . Dikke merci

Riley-3

``Miss R``

Mijn eerste professionele shoot was echt een top ervaring, Gina stelt je echt op je gemak! Ik vond het ook goed dat ze meedenkt aan poses etc.
En op het einde heeft de shoot heel mooie foto’s opgeleverd! 😘 dikke merci!

Shauny-2

``Miss S``

Het was een enorm leuke ervaring om een boudoir shoot mee te maken met Gina! Ze stelt je meteen op je gemak en doet er alles aan om je zo goed mogelijk in je vel te laten voelen. Ze heeft leuke ideetjes, maar is ook bereid te werken aan een thema dat je zelf in gedachten hebt! De eindresultaten zijn prachtig en ik ben enorm blij dat ik deze ervaring heb kunnen opdoen! Ook mijn complimenten aan de mua Sarah! Zij is echt een meerwaarde aan de shoot!

Nathalie-10

``Miss N``

Ondertussen al 4 shoots gedaan en ik ben super tevreden over elke shoot! Mooi professionele foto’s en geweldige settings (binnen en buiten). De fotograaf Gina is super tof en stelt je gerust bij elke shoot. Ze helpt ook met de poses zodat je eigenlijk nooit een ongemakkelijk moment voelt. Je bent op je gemak van de eerste tot de laatste minuut. Ze werkt ook samen met een fantastisch MUA die perfect weet welke make-up en haarstijl bij je past, en toch rekenhoudend met wat je zelf in gedachten hebt. Een aanrader!

Lieze-4

``Miss L``

Begin februari dit jaar ging ik er voor de 2de keer naar Gina, deze keer voor een themashoot. Het was weer GE-WEL-DIG! Super leuke enthousiaste persoon die weet wat ze doet binnen een fantastische kader 🤩! Als je je als een prinses wil wanen in een kasteel, dan moet je bij Gina zijn!

Els-37

``Miss E``

Vanaf het kennismakings gesprek tot de uiteindelijk fotoshoot. Altijd heb ik een fijn gevoel gehad. Je moet geen model zijn om je mooie zelf te laten zien. Gina begeleidt je stap voor stap wat resulteerde in prachtige foto’s. De make up , dankjewel Sarah 😘, de setting… het was genieten.
Zo mooi dat een paar maanden later men dochter ook voor de lens durfde staan.
Dankje wel Gina voor de boost aan zelfvertrouwen.

Manuella-1

``Miss M``

Deze prachtige dame weet perfect wat ze doet en wat ze met doen om je comfortabel voor de lens te krijgen.
Ook al heb je geen ervaring en is het spannend om zo voor de lens te staan.
Laat alles maar aan Gina over en dan komt alles dik in orde.
Je zult 100% tevreden zijn van het eindresultaat.

Tamara-2

``Miss T``

Ondertussen al 5 keer voor Gina haar lens mogen staan en was telkens een super fijne Boudoir ervaring. Ze is super creatief om verschillende ervaringen aan te bieden zodat het telkens een origineel resultaat geeft. Gina stelt je meteen op je gemak en helpt je, telkens in een prachtige setting, om de juiste pose aan te nemen. De samenwerking met de hmua is fantastisch, ze zorgt ervoor dat je stralend voor de lens verschijnt. Gina is zelf een powervrouw en dat werkt aanstekelijk, een absolute aanrader.

Liesbeth-3

``Miss L``

Ondertussen heb ik al 3 keer voor Gina haar lens gestaan en het waren stuk voor stuk fantastische ervaringen. Gina stelt je onmiddellijk op je gemak, helpt je met poses en en coacht waar nodig. Ik had nooit gedacht dat iemand mij zo mooi op foto kon zetten en dat ik zo kon appreciëren hoe ik er uit zie.
Een echte aanrader!

yasmine0-1-1

``Miss Y``

Gina is een fantastische fotografe die je vanaf het eerste moment gerust stelt. Ik was helemaal op mijn gemak toen ik aan de wet t-shirt fotoshoot moest beginnen. (Wat echt wel grensverleggend was voor me persoonlijk) En je krijgt er nog eens een toplocatie bij ook (wie kan er nog zeggen dat ze hun studio in het Sterckshof hebben?) ik raad het iedere vrouw aan die een boost voor haar zelfvertrouwen kan gebruiken of een positieve blik over zichzelf wil krijgen. Je komt buiten als een andere persoon. Voor mezelf: de eerste keer in meer dan 35j dat ik mezelf graag zie!!!

Sarah-3

``Miss S``

Superleuke dag, een heel fijne ervaring. Ik was super op mijn gemak en vond het fijn dat Gina heel goed had gecapteerd welke ‘vibe’ ik wilde in de foto’s en ze ook openstond voor eigen ideeën. Ze brengt de poses goed en duidelijk aan, en alles voelde vlot en ontspannen.
Merci merci merci, in deze rare periode was het echt een boost, een uitstapje, me-time, even weg van de sleur en bedrukte wereld van vandaag. Letterlijk en figuurlijk eventjes een prinses in een kasteel 😉
Twijfel je om n shoot te boeken? ik help wel even, gewoon doen!

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.