Reviews van vrouwen die de sprong hebben gewaagd!

American Beauty Boudoir Antwerpen

``Miss G``

Vorige week deed ik een boudoir shoot bij Gina. Ik was een beetje zenuwachtig toen ik erheen reed. Hoe gaat Gina mij in beeld brengen? Ga ik zelf moeten zoeken naar poses?
Ik werd opgewacht door Gina en Sarah van beyond beauty. Er ontstond direct een gezellige babbel en het ijs was meteen gebroken. 2 super sympathieke vrouwen. Sarah zorgde voor de mak up en mijn haar. Terwijl ze bezig was, kon ik niet in de spiegel kijken. WAT EEN VERRASSING!! Echt prachtig!
Gina heeft in haar client closet supermooie stuks hangen. Ik koos een rode body uit kant. De shoot zelf vloog voorbij. Gina legde duidelijk uit hoe ik moest poseren. En sprak bemoedigende woorden. Het was heel fijn om tussendoor eens even op de camera te mogen kijken. Ik voelde me plots een stuk zelfzekerder en ook sexyer 😉
Toen enkele dagen later de foto’s in mijn mailbox zaten was ik toch wel even onder de indruk… Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost! Dankjewel Gina! Jij weet hoe je een vrouw zich mooi kan laten voelen.

Beste Shibari shoot Antwerpen Sterckshof

``Miss M``

WAUW wat een ervaring! Waar moet ik beginnen? Ik ben super positief over mijn shibari shoot bij Gina. Het ontvangst was zo vriendelijk en voelde me meteen op mijn gemak + welkom. Ook de shibariste was super lief en stelde me gerust. Beiden dames zijn super professioneel, hebben een leuke babbel en ik voelde me veilig! De shibari zelf is heel erg ontspannend een niet te omschrijven gevoel van warmte en geborgenheid overspoelde me toen ik de touwen om mij kreeg. Ik had me nog nooit zo stevig in mijn schoenen gevoeld. Voelde me verbonden met mijzelf. Na de shoot kreeg ik ook kippenvel zodra de touwen afgingen heel vreemd alsof dat geboren gevoel weer weg ging. Qua fotografie stelt Gina je echt op je gemak ze doet de poses voor en ze moedigt je aan. Tussendoor krijg je wat shot te zien waardoor je je helemaal een famme fatale voelt en nog meer gaat openbloeien tijdens de shoot. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Tot de volgende keer Gina! Bedankt dat ik me weer even sexy mocht voelen als mama zijnde vergeet je soms dat je ook nog vrouw bent. En je gezien mag worden!

Kerstshoot Antwerpen

``Miss D``

Ik heb Gina via mijn collega mogen ‘ontdekken’ en wat ben ik daar al blij om geweest. Ik ben soms wel is onzeker over mijn uiterlijk en val het liefst niet te veel op. Toen ik mij had ingeschreven, dacht ik meteen: ‘Oh neeee, wat heb ik nu gedaan?’ Op de dag van de shoot ben ik met een klein hartje vertrokken, maar vanaf ik Gina en Sarah (de make-up artist) zag, viel er al een ‘last’ van mijn schouders. Allebei superlieve en professionele dames die mij meteen gerust stelden. Gina weet waar ze mee bezig is in haar gezellige studio. Ze begeleidt je supergoed tijdens de poses en laat je geen moment ongemakkelijk voelen. Ik voelde mij op en top vrouw! Gina had zelf een aantal dingen klaarliggen die ik eventueel kon aandoen voor de shoot. Het was alsof ze wist waar ik mij het mooiste in zou voelen, ongelooflijk ❤. Tussendoor was er ook tijd voor een lach en een zwans, Gina is zo relaxed en grappig. Toen ik daarna mijn foto’s zag, kon ik alleen maar dankbaar en fier zijn. Dankjewel Gina (en Sarah) om mij zo mooi te laten voelen. Twijfel niet om zo’n leuke dag in te plannen, het is gewoon TOP!

Schermafbeelding 2022-05-31 om 15.34.46

``Miss N``

Mijn grootste zorg was of ik de foto’s van mezelf wel mooi ging vinden omdat ik bijna nooit een foto goed vind waarop ik sta. Bij het keuzemoment van de foto’s waren er al een heel aantal foto’s die ik heel mooi vond. Bij sommige foto’s is er nog wat twijfel, maar als ik er probeer naar te kijken alsof er iemand anders erop staat, vind ik ze wel super mooi. Mezelf nog wat meer accepteren en dan ben ik ervan overtuigd dat ik ze allemaal even mooi vind.

De hele ‘dag’ was een grote stap uit mijn comfortzone, maar was van begin tot einde een hele fijne ervaring, een dag helemaal aan mezelf denken. Als eerste heb ik al genoten van het gevoel van al de borsteltjes… bij het aanbrengen van de make-up. Dan mezelf voor de eerste keer ooit met make-up zien, heel raar maar ook heel fijn. De fotoshoot zelf vond ik het leukste, een totaal nieuwe ervaring maar supergoed begeleid om de verschillende poses aan te nemen. Ik vond het ook tof dat er zoveel verschillende poses aan bod kwamen. Het uitkiezen van de foto’s was ook leuk, zeker omdat ik meer foto’s mooi vond dan initieel gedacht voor het begin van de shoot (“ik hoop dat ik er toch 5 zal mooi vinden, wat als ik dat niet vind..?).Ik ben echt met een heel goed gevoel naar huis gegaan en ben de hele dag nog aan het nagenieten geweest. Trots dat ik zo hard uit mijn comfortzone ben gestapt én dat ik me door die dag toch mezelf al een beetje meer accepteer en liever zie.

Je voelt je nooit ongemakkelijk tijdens de shoot omdat je een super aangename persoon bent die iemand echt rustig kan krijgen. (Mijn heel hoge hartslag bij aankomst was snel gedaald.)

Steffi-2

``Miss S``

Wanneer je een fotoshoot bij Boudoir by G doet, kan je met een gerust hart thuis vertrekken en vooral genieten van wat me-time.

Aangekomen bij het prachtige kasteel word je verwend door een muah die zowel haar als make-up in orde maakt. Afhankelijk van de shoot breng je zelf een outfit mee of kan je gebruikmaken van de clientcloset.

Tijdens de shoot krijg je allerlei poses voorgeschoteld. Je hoeft dus geen stress te hebben over hoe je op foto staat. Gina is er om jou te helpen.

Na de shoot kan je nog even iets gaan drinken of eten in de gezellige bar naast Gina’s kasteel. Terwijl jij even rust, maakt Gina enkele foto’s voor jou klaar.

Ik ben er onlangs geweest voor een Shibari shoot en ben met een heel goed gevoel over mezelf naar huis gegaan, met prachtige foto’s erbovenop!

Boudoir by G is zeker een aanrader! Gina is een zachte vrouw die je gerust stelt en fijne tips geeft.

Investeer in het houden van het lichaam dat je nu hebt❤️

Sandy-19

``Miss S``

Zoals velen onder ons heb ik het wel eens moeilijk met het beeld in de spiegel. Mezelf op foto’s zien, is zelfs nog een stap verder.
Gina heeft me al zoveel prachtige foto’s gegeven maar een boudoir shoot… dat was echt next level!
‘Hoe gaat dat eruit zien?’ ‘Ga ik dat wel kunnen?’ ‘Wat als ik toch niet durf?’
Denken en overdenken! Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt: ik ga er voor!
Het was een prachtige ervaring. Haar en make-up als een echte beauty queen. Sarah liet me weer stralen.
Gina is een echte pro! Ik was meteen op mijn gemak bij haar. Er heerst een heel ongedwongen sfeer. Elke stap en elke pose wordt begeleid, doorgepraat en zelfs voorgedaan als het moet. Alles op mijn tempo en steeds met gigantisch veel respect.
Het was een super mooie ervaring en een gigantische stap voor mij. Hallo daar zelfvertrouwen!
Het resultaat is meer dan prachtig! Ik ben zo trots op mezelf en dankbaar voor Gina. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden!
Dank je wel, Gina ❤️

Micheline-6

``Miss M``

Ik had best wel schrik om een lingerieshoot te doen, zeker aangezien ik nogal een breed postuur heb, maar ik voelde me al vrij snel op mijn gemak bij Gina.

Ook het poseren ging vlot ondanks ik hier geen eerdere ervaring mee had. De luchtige manier waarop alles gedaan werd was heel aangenaam en ik had naar het einde toe dan ook wel het gevoel er iets van te kunnen (of dat echt zo is weet ik niet).

Tijdens het poseren had ik al een paar mensen in gedachten die dit geweldig zouden gevonden hebben, ze hebben namelijk een grotere affiniteit met poseren. Zeker omdat de foto’s, ondanks de luchtige sfeer, heel professioneel zijn. Ik had nooit gedacht ooit zo op een foto gestaan te hebben, maar het resultaat was adembenemend.

R2

``Miss R``

Mijn grootste zorg was of ik wel geschikt “materiaal” was voor een photoshoot. Ik word sowieso al erg ongemakkelijk als er een lens op mij gericht word. Hoe dat zou lopen als ik dan ook nog eens in lingerie zou staan, kon ik me niet inbeelden. Ik had al horrorbeelden van “gekke bekken” in mijn hoofd.
Gina zorgde ervoor dat ik 100% op mijn gemak was; de poses zijn ook zo gekozen dat je er echt wel op je best uit ziet. Mijn vrees is dus zeker niet uitgekomen.

Het favoriet deel van de ervaring is moeilijk te kiezen. Ik voelde me eigenlijk meteen op mijn gemak bij Gina in ons verkennend gesprek. Op de dag zelf had ik een heel fijne babbel met de hmua en Gina is zo’n fijne persoonlijkheid dat de shoot zelf ook vooral fun was. Ik heb dus eigenlijk genoten van het eerste tot het laatste moment.
Gina is een fijn, warm persoon en geeft ook aan wanneer foto’s er “boenk” opzitten; dat geeft vertrouwen tijdens de shoot en geeft je veel zin om jezelf nog meer te smijten. Leuk van A tot Z!

Gina is een super persoonlijkheid die ook nog eens fantastische foto’s van je maakt. De ervaring is sowieso een boost voor je zelfvertrouwen; je eindigt met supermooie foto’s én de herinnering aan een erg gezellige dag. Gewoon doen, dus. 😉

Anais-4-1

``Miss A``

Aangezien het niet de eerste keer was dat ik een shoot had met Gina, wist ik dat samenwerken met haar sowieso weer TOP zou zijn. Dus echte angsten of zorgen had ik niet. Ik zat wel weer met een enorme onzekerheid. Mijn maandstonden zaten er aan te komen dus ik voelde me opgezwollen en niet erg sexy. Een tweestrijd tussen de luide stem die zei ‘laten we het uitstellen’ en het kleine fragiele stemmetje dat zei ‘misschien is het dan nu wel de ideale moment?’. En gelukkig heb ik die grote, luide bullenbak kunnen opzij zetten want zodra Gina een eerste foto aan me toonde voelde ik me weer op en top sexy!
Het leukste gedeelte was voor mij dat er geëxperimenteerd (met kleding, poses, rare lichtgevende dingen,…) kon worden en dat het niet uit maakte dat het ineens drie uur later was.
Ik heb Gina al veel aangeraden aan mijn beste vriendin, door haar te vertellen hoe een fijne madam ze is en hoe leuk het is om samen te werken met haar. Maar ook dat je tijdens zo een shoot al je onzekerheden vergeet. En wanneer je dan de resultaten ziet voel je je supersexy en mooi en kan het weleens gebeuren dat je die ‘hot damn’ luidop zegt.

Anne-19

``Miss A``

Best person to have with you for a boudoir shoot experience! Her guidance and photography skills are top notch. Even with me only knowing English, this was no problem for Gina. She was able to make me feel so comfortable during the shoot even with all of the fears and insecurity I had. Communication was also very consistent and friendly – from our first meeting to the shoot and even after the printed products had been delivered. She offers a lot of themed shoots and can also accommodate you if you already have a theme in mind. Or you can discuss the theme with her during your first meeting so she can help you with the details if you only have a vague idea of how you want the photos to look like. Hair, make-up and even the lingerie can be included in your package. She also offers a payment plan so no worries about the cost. The location of her studio is also very beautiful – it’s in a castle!

5

``Miss R``

Een exclusieve boudoir fotoshoot by Gina is de kostprijs zeker waard volgens mij.
Afgezien van de prachtige foto’s die ik achteraf kreeg, is het een geweldige ervaring geweest. De make up artiste is een pro in haar vak, waardoor het aanvoelde als pure verwennerij wanneer mijn make-up werd gedaan. Daarna begint de shoot pas echt. Gina heeft een gave om je op je gemak te laten voelen en gaf goede instructies om mooie foto’s te kunnen schieten van mij. Soms voelde de poses aan als een serieuze work out, maar na dat ik de foto’s zag snapte ik waarom Gina mij een beetje had laten afzien. Ik heb me nog maar zelden zo sexy gevoeld als op dat moment.
Dank je Gina voor de geweldige ervaring.

Isabelle 7 van 20

``Miss I``

Als je op zoek bent naar een vlotte samenwerking en een shoot die van a – z uitgewerkt is, raad ik aan om met Gina samen te werken.
Ze heeft creatieve ideeën voor photoshoots én kan die vertalen naar een mooi decor & styling. Op de shoot zelf hangt er een ontspannen sfeer. Ik vond het heel leuk om een goodie bag te krijgen en meteen de foto’s te kunnen zien. Heel de ervaring heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven! Danku Gina x

4

``Miss S``

Gina stelt je direct enorm op je gemak. Je krijgt ruim voldoende de tijd om je op je gemak te voelen tijdens het aanbrengen van de make-up (door een zeer fijne HMUA trouwens) De set is tip top in orde, Gina weet van aanpakken en weet perfect welke poses je kan aannemen om een prachtige foto te nemen. Er is ruimte voor een lach en een zwans. En het afgewerkte product is fantastisch. Het is een ervaring waar ik zeer veel zenuwen voor had, maar het is toch lichtelijk verslavend als je ziet hoe mooi je eigen lichaam kan zijn. Mijn zelfvertrouwen heeft hierdoor een enorme boost gehad en daar ben ik Gina enorm dankbaar voor.

6

``Miss C``

Zalige ervaring dit zou iedere vrouw toch zeker 1keer in haar leven moeten hebben meegemaakt.
Gina is een geweldige vrouw je word goed begeleid tijdens de shoot. Ook word je haar en make up tot in de puntjes verzorgd. Je voelt je vanaf de eerste seconde op je gemak bij haar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Linda-7

``Miss L``

Ik had totaal geen ervaring met poseren, maar Gina stelde me direct op mijn gemak.
Ze werkt zeer professioneel en haar foto’s zijn prachtig. Ze begeleidt je door de fotoshoot en staat open voor je eigen wensen. Ik zou het iedereen aanraden om eens een shoot bij haar te boeken! De locatie is prachtig en de shoot verloopt in een gezellige sfeer, ook al ben je in het begin nog een beetje terughoudend, Gina haalt het beste in je boven. Ik raad het iedereen aan!

neon-12

``Miss W``

Geweldige ervaring als je bij deze topmadam langsgaat!
Mijn 1e fotoshoot was eentje om mijn Zelfvertrouwen wat op te krikken en wauw… Dat is heel goed gelukt toen. Heel de dag heb ik lopen stralen en voelde ik mij Op en top vrouw. 😍
De manier waarop Gina met mij omging zorgde ervoor dat ik mijn stresske snel achterwege kon laten en met de nodige hulp en positieve feedback tijdens de shoot zelf kan ik alleen maar beamen dat deze ervaring deugd doet!
Ik zou het direct opnieuw doen.

Redroom-12

``Miss K``

Gina is echt top in haar vak! Je voelt je vanaf aankomst tot vertrek gesteund en nooit geen “gene”.
Om nog maar niet te spreken over het gevoel achteraf, ik heb reeds 2 shoots gedaan bij haar en ik kijk nog elke dag met veel plezier naar mijn foto’s.

Vanessa-2

``Miss V``

Wat een super fijne dame is Gina! En wat een heerlijke shoot was dit. Met of zonder ervaring voor de lens.. no problem.. Gina zorgt ervoor dat je je helemaal relaxed voelt. Ze slaagt er zelfs in jou het gevoel te geven een echt model te zijn en dat resulteert in prachtige foto’s waarvan je niet eens wist dat jij dit kon.. Dus niet twijfelen en boeken voor een heerlijk me-momentje waarop je de sensuele vrouw in jezelf (terug) naar boven haalt.

Ellen-6

``Miss E``

Gina is een fantastische fotografe die je van het eerste moment op je gemak stelt. Ze staat je bij met raad en daad dus laat het gebrek aan poseer ervaring je niet tegenhouden van een shoot te boeken! Ze helpt je je eigen schoonheid te zien, jezelf graag te zien hoe je bent. Ik heb zelf al 2 shoots bij haar gedaan en dat zijn zeker niet de laatste geweest! Ik kan het iedereen aanraden, niet twijfelen, gewoon DOEN! ❤️

10

``Miss K``

Wat een leuke ervaring! Hoe onzeker je bent, zo zelfzeker stap je buiten. Gina weet hoe ze de poses er uit haalt en je helemaal laat stralen! Ook tijdens de shoot geeft ze je de bevestiging en het zelfvertrouwen.
Vanaf het kennismakingsgesprek op de prachtige locatie was er al meteen een klik en viel de gêne en ongemakkelijkheid weg. Je hebt van te voren een duidelijk beeld wat er is en hoe het zal zijn. Door Gina haar leuke persoonlijkheid voelde ik mij op mijn gemak en ik keek ik er echt naar uit!
Het resultaat mag er zijn en dat kan niet zonder een goede fotograaf die weet wat ze doet!

Steffi-2

``Miss S``

Super lieve dame die je meteen op je gemak laat voelen! Dat vind ik altijd het belangrijkste bij een boudoir shoot dat je je comfortabel voelt en vooral sexy! Gina kent haar vak en levert prachtige sensuele foto’s ook al heb je totaal geen photoshoot ervaring. Ik kom zeker terug 😍

Linda-1

``Miss L``

Gina is een geweldige fotografe! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb echt genoten van de fotoshoot. Ik vond het ook heel fijn dat ze heel goede tips geeft voor poses. Ik ben super blij met mijn foto’s.. Op naar de volgende shoot!

9

``Miss C``

Ik vond het zalige ervaring om met Gina te werken.
Een aangename dame die haar vak kent en elke vrouw prachtig weer te fotograferen.
Ben zo tevreden met het resultaat . Dikke merci

Riley-3

``Miss R``

Mijn eerste professionele shoot was echt een top ervaring, Gina stelt je echt op je gemak! Ik vond het ook goed dat ze meedenkt aan poses etc.
En op het einde heeft de shoot heel mooie foto’s opgeleverd! 😘 dikke merci!

Shauny-2

``Miss S``

Het was een enorm leuke ervaring om een boudoir shoot mee te maken met Gina! Ze stelt je meteen op je gemak en doet er alles aan om je zo goed mogelijk in je vel te laten voelen. Ze heeft leuke ideetjes, maar is ook bereid te werken aan een thema dat je zelf in gedachten hebt! De eindresultaten zijn prachtig en ik ben enorm blij dat ik deze ervaring heb kunnen opdoen! Ook mijn complimenten aan de mua Sarah! Zij is echt een meerwaarde aan de shoot!

Nathalie-10

``Miss N``

Ondertussen al 4 shoots gedaan en ik ben super tevreden over elke shoot! Mooi professionele foto’s en geweldige settings (binnen en buiten). De fotograaf Gina is super tof en stelt je gerust bij elke shoot. Ze helpt ook met de poses zodat je eigenlijk nooit een ongemakkelijk moment voelt. Je bent op je gemak van de eerste tot de laatste minuut. Ze werkt ook samen met een fantastisch MUA die perfect weet welke make-up en haarstijl bij je past, en toch rekenhoudend met wat je zelf in gedachten hebt. Een aanrader!

Lieze-4

``Miss L``

Begin februari dit jaar ging ik er voor de 2de keer naar Gina, deze keer voor een themashoot. Het was weer GE-WEL-DIG! Super leuke enthousiaste persoon die weet wat ze doet binnen een fantastische kader 🤩! Als je je als een prinses wil wanen in een kasteel, dan moet je bij Gina zijn!

Els-37

``Miss E``

Vanaf het kennismakings gesprek tot de uiteindelijk fotoshoot. Altijd heb ik een fijn gevoel gehad. Je moet geen model zijn om je mooie zelf te laten zien. Gina begeleidt je stap voor stap wat resulteerde in prachtige foto’s. De make up , dankjewel Sarah 😘, de setting… het was genieten.
Zo mooi dat een paar maanden later men dochter ook voor de lens durfde staan.
Dankje wel Gina voor de boost aan zelfvertrouwen.

Manuella-1

``Miss M``

Deze prachtige dame weet perfect wat ze doet en wat ze met doen om je comfortabel voor de lens te krijgen.
Ook al heb je geen ervaring en is het spannend om zo voor de lens te staan.
Laat alles maar aan Gina over en dan komt alles dik in orde.
Je zult 100% tevreden zijn van het eindresultaat.

Tamara-2

``Miss T``

Ondertussen al 5 keer voor Gina haar lens mogen staan en was telkens een super fijne Boudoir ervaring. Ze is super creatief om verschillende ervaringen aan te bieden zodat het telkens een origineel resultaat geeft. Gina stelt je meteen op je gemak en helpt je, telkens in een prachtige setting, om de juiste pose aan te nemen. De samenwerking met de hmua is fantastisch, ze zorgt ervoor dat je stralend voor de lens verschijnt. Gina is zelf een powervrouw en dat werkt aanstekelijk, een absolute aanrader.

Liesbeth-3

``Miss L``

Ondertussen heb ik al 3 keer voor Gina haar lens gestaan en het waren stuk voor stuk fantastische ervaringen. Gina stelt je onmiddellijk op je gemak, helpt je met poses en en coacht waar nodig. Ik had nooit gedacht dat iemand mij zo mooi op foto kon zetten en dat ik zo kon appreciëren hoe ik er uit zie.
Een echte aanrader!

yasmine0-1-1

``Miss Y``

Gina is een fantastische fotografe die je vanaf het eerste moment gerust stelt. Ik was helemaal op mijn gemak toen ik aan de wet t-shirt fotoshoot moest beginnen. (Wat echt wel grensverleggend was voor me persoonlijk) En je krijgt er nog eens een toplocatie bij ook (wie kan er nog zeggen dat ze hun studio in het Sterckshof hebben?) ik raad het iedere vrouw aan die een boost voor haar zelfvertrouwen kan gebruiken of een positieve blik over zichzelf wil krijgen. Je komt buiten als een andere persoon. Voor mezelf: de eerste keer in meer dan 35j dat ik mezelf graag zie!!!

Sarah-3

``Miss S``

Superleuke dag, een heel fijne ervaring. Ik was super op mijn gemak en vond het fijn dat Gina heel goed had gecapteerd welke ‘vibe’ ik wilde in de foto’s en ze ook openstond voor eigen ideeën. Ze brengt de poses goed en duidelijk aan, en alles voelde vlot en ontspannen.
Merci merci merci, in deze rare periode was het echt een boost, een uitstapje, me-time, even weg van de sleur en bedrukte wereld van vandaag. Letterlijk en figuurlijk eventjes een prinses in een kasteel 😉
Twijfel je om n shoot te boeken? ik help wel even, gewoon doen!

About
"When you help a woman fulfill her potential, magic happens."

About

Volg Boudoir By G op:

You cannot copy content of this page