Welkom bij Boudoir By G
Antwerps #1 Luxe Boudoir fotografie
Boek een kennismaking
Work

Boudoir By G

Voorafgaand aan jouw
Boudoir Shoot

Van de eerste kennismaking tot de levering van je geweldige foto’s, helpen wij bij het plannen van jouw boudoir fotoshoot.

Je kan jouw sessie volledig upgraden door onze gratis bonus sets add-ons, als je gebruik maakt van de pre-afbetalingsplannen.

Elke klant krijgt een unieke en gepersonaliseerde ervaring om ervoor te zorgen dat haar droomsessie volledig op maat is.
Je krijgt een boudoir-, een prep- en een lingerie gids om je zo goed mogelijk op de fotoshoot te kunnen voorbereiden.

De dag van jouw
Boudoir Shoot

Op de dag van jouw boudoir shoot wordt je door ons begroet aan de ingang van Bar Stark.
Zodra je in de studio geïnstalleerd bent, zal je plaats nemen in de onze haar en make-up ruimte.
De hmua zal je enkele vragen stellen over je voorkeuren voordat ze met haar behandeling begint, zodat ze je look volledig kan aanpassen aan je specifieke wensen.

Na voltooiing van de haar- en make-upservice kiezen we welke outfits we gaan gebruiken. Je kan jouw eigen lingerie setjes gebruiken, maar je kan ook gebruik maken van onze Client closet. We gaan jou 100% helpen, van het selecteren van de outfits die het beste bij jou passen, tot het geven van feedback over wat volgens ons het beste gaat fotograferen.

Next: de fotoshoot. Uiteraard het meest verwachte deel van de dag waar alle magie gebeurt. Wij poseren jou van top tot teen. Niet alle poses zijn gemakkelijk, maar we beloven dat ze het waard zijn, hoe ongemakkelijk je er ook in voelt. Ons coachingproces is top, wij zijn experts in het poseren van vrouwen en dit is ongetwijfeld de reden waarom je onze studio hebt ingehuurd voor je sessie.

Na jouw Boudoir Shoot

Na de fotoshoot houden we een lunchpauze (meestal 60 minuten), je kan eventueel iets in Bar Stark gaan eten en/of drinken. Na de lunch keer je terug naar de studio voor jouw foto Reveal & bestel-afspraak. We selecteren welke foto’s je in jouw album wilt en hoe je ze thuis wilt laten zien.
Ja, dit gebeurt op dezelfde dag als je fotoshoot! We zullen helpen bij het kiezen van al je prachtige producten, en alle andere aanpassingen die je wenst tijdens je bestelafspraak! Je hebt op dit moment ook de mogelijkheid om extra producten aan je aankoop toe te voegen als je dat wilt. Zodra dit proces is voltooid, sluiten we de dag af.

Ongeveer 4 weken na jouw fotoshoot ontvang je al je afgewerkte producten, je kan ze bij jouw thuis laten leveren of je komt ze in de studio halen.

Ben je nerveus? Dat is volkomen normaal!
Al onze klanten vertellen ons dat ze ZO BANG waren om hun sessie te boeken,
maar dat ze ZO GELUKKIG zijn dat ze dat deden.
Ze hadden nooit gedacht dat ze hun foto’s zo geweldig zouden vinden.
Ik beloof je, je bent in GEWELDIGE handen en we zullen je bij elke stap verbazen!
Ben je klaar voor een ervaring die je compleet zal veranderen?

Work

Zin in een kennismakingsgesprek?
Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.