Welkom bij Boudoir By G
Antwerps #1 Luxe Boudoir fotografie
Boek een kennismaking
Work

Boudoir By G

Voorafgaand aan jouw
Boudoir Shoot

Van de eerste kennismaking tot de levering van je geweldige foto’s, helpen wij bij het plannen van jouw Luxe boudoir shoot.

Je kan jouw sessie volledig upgraden door onze gratis bonus sets wanneer je gebruik maakt van de pre-afbetalingsplannen.

Elke klant krijgt een unieke en gepersonaliseerde ervaring om ervoor te zorgen dat haar droomsessie volledig op maat is.
Je krijgt een prep-gids om je zo goed mogelijk op de fotoshoot te kunnen voorbereiden.

De dag van jouw
Boudoir Shoot

Op de dag van jouw boudoir shoot spreken we af aan de ingang van Bar Stark.

Daarna overlopen we de lingerie, je kan jouw eigen lingerie setjes gebruiken, maar je kan ook gebruik maken van onze Client Closet. We helpen jou met het selecteren van de outfits die het beste bij jou passen, en geven feedback over wat volgens ons het beste gaat fotograferen.

Next: de fotoshoot. Uiteraard het meest verwachte deel van de dag waar alle magie gebeurt. Wij poseren jou van top tot teen. Niet alle poses zijn gemakkelijk, maar we beloven dat ze het waard zijn.

Na jouw Boudoir Shoot

Na de fotoshoot houden we een lunchpauze (meestal 60 minuten), je kan eventueel iets in Bar Stark gaan eten en/of drinken. Na de lunch keer je terug naar de studio voor jouw foto Reveal & bestel-afspraak. We selecteren welke foto’s je in jouw album wilt en hoe je ze thuis wilt laten zien.

Ja, dit gebeurt op dezelfde dag als je fotoshoot!

We helpen bij het kiezen van al je prachtige producten, en alle andere aanpassingen die je wenst tijdens je bestelafspraak! Je hebt op dit moment ook de mogelijkheid om extra producten aan je aankoop toe te voegen als je dat wilt. Zodra dit proces is voltooid, sluiten we de dag af.

Ongeveer 4 weken na jouw fotoshoot ontvang je al je afgewerkte producten, je kan ze bij jouw thuis laten leveren of je komt ze in de studio halen.

Work

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.