juli 17, 2023 BoudoirbyG

Boudoir Shoot “Miss L”

Onlangs mocht ik samenwerken met “Miss L”, een lieve dame met prachtige lijn tattoos. Ik kan met trots zeggen dat haar ervaring met ons absoluut de moeite waard was.

“Miss L” kwam vorig jaar bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en koos voor een van onze Luxe collecties. Ze maakte gebruik van de handige pre-afbetalingsplannen, zodat ze zich geen zorgen hoefde te maken over het financiële plaatje tegen de tijd dat haar boudoirshoot plaatsvond – alles was al afbetaald.

Eerst begon onze HMUA (Hair and Makeup Artist) met het creëren van een prachtige natuurlijke pin-up look voor “Miss L”.
Daarna was het tijd om de perfecte lingerie te selecteren. We begonnen met de “stoel set”, waarbij ze een zwarte body droeg die perfect bij de setting paste. Ik besloot ook een paar foto’s bij het raam te maken – ik had onlangs lange voile gordijnen gekocht die het natuurlijke licht verzachten en voor prachtige resultaten zorgen.

Vervolgens was het tijd voor de “slaapkamer set”. Ik had een romantische sfeer gecreëerd met weelderige planten, roze lakens en een bloemenachtergrond. Het resultaat was adembenemend.

In haar Luxe collectie waren ook extra bonussen inbegrepen, en “Miss L” koos onder andere voor onze populaire “In the sheets set”. Ze voelde zich als een ware godin in die setting!

Na de fotoshoot ben ik meteen begonnen met het bewerken van de foto’s. Het is echt geweldig dat je op de dag zelf al de resultaten kunt zien.

De klant was dolgelukkig met het eindresultaat en een dag later ontving ik nog een hartverwarmende review waarin ze me bedankte voor deze fantastische ervaring.

Het is altijd een voorrecht om met zulke geweldige mensen samen te werken en hun schoonheid en zelfvertrouwen te kunnen vastleggen. Dankzij onze Luxe collecties en handige betalingsplannen kunnen we iedereen de mogelijkheid bieden om een onvergetelijke boudoirshoot te ervaren.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,