juli 17, 2023 BoudoirbyG

Bridal Boudoir Fotoshoot

Miss F

Eind juni mocht ik “Miss F” in mijn fotostudio ontvangen. Ze zou in augustus trouwen en wou graag haar toekomstige man met een Bridal Boudoir shoot verrassen.
Ze koos dan ook voor onze populaire Luxe collectie “The art of light”.

In dit pakket krijg je maar liefst 35 professioneel bewerkte foto’s, zodat je een prachtige selectie hebt om uit te kiezen. En om je herinneringen tastbaar te maken, ontvang je een schitterend album van 25×25 cm met 25 van jouw favoriete foto’s. Dit album wordt geleverd in een bijpassende luxe doos, zodat je het veilig kunt bewaren en er altijd van kunt genieten.

Bij Boudoir By G draait alles om jouw persoonlijke stijl en smaak. We begrijpen dat elke persoon uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan opties om jouw ideale setting te creëren. Of je nu een liefhebber bent van romantische roze tinten of de voorkeur geeft aan de glamour van Hollywood, wij staan klaar om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Als je graag meer informatie wilt over onze Luxe collecties, bonussen en pre-afbetalingsplannen, aarzel dan niet om een kennismakingsgesprek te boeken. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend, zodat we samen kunnen ontdekken hoe we jouw droom boudoir ervaring werkelijkheid kunnen maken.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,