december 7, 2023 BoudoirbyG

Digitale Collectie

Voordelen van een Digitale collectie

Bij Boudoir By G bieden we ook digitale collecties aan! Dit betekent dat je de foto’s van jouw boudoir shoot digitaal ontvangt, samen met een harmonica boekje. Het is een geweldige manier om je foto’s te bewaren en ze met trots te laten zien.

Onlangs had ik het genoegen om samen te werken met “Miss P”, die in augustus langs kwam voor een kennismakingsgesprek.
Ze wilde graag een Luxe boudoir shoot boeken omdat ze in het verleden elders een had geboekt en niet 100% gelukkig was met het resultaat.
Zij koos uiteindelijk voor onze populaire Digitale Collectie B.

“Miss P” had een moodboard gemaakt met haar visie voor haar en make-up, en onze hmua heeft haar wensen volledig kunnen waarmaken.

Bij Digitale Collectie B mag je 2 fotosets kiezen, en “Miss P” koos voor de stoel en het bed set.
Ze had ook eigen attributen bij, een glas en een flesje rode wijn, dit gaf originele en speelse resultaten.

We begonnen met een prachtig zwart lingeriesetje en een zwarte doorschijnende kamerjas, daarna trok ze een zwarte set aan met goudkleurige kettingen, ze had ook een glitterbody van de Client Closet en tot slot een zwarte bh met een jeans vestje. Elke outfit paste perfect bij haar stijl.

Het poseren verliep soepel, mede dankzij de voorbeeldposes die ik op mijn iPad heb staan. Dit werkt zowel voor mij als voor de klanten heel gemakkelijk. Het helpt om de fotoshoot ontspannen en gestructureerd te laten verlopen, terwijl we tegelijkertijd unieke en prachtige beelden creëren.

Na de fotoshoot ben ik meteen begonnen met het bewerken van de foto’s. “Miss P” was erg blij met het resultaat, wat mij enorm verheugde.
Ondertussen, 2 weken verder, heeft ze laten weten dat ze haar producten goed ontvangen heeft – een harmonica boekje en als bonus een triplex – en dat ze daar ongelofelijk blij met is.

Wil je meer informatie over onze verschillende Luxe collecties, de mogelijkheden van de Digitale Collecties en onze bonussen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte optie die past bij jouw stijl, behoeften en budget.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,