juli 17, 2023 BoudoirbyG

Digitale collecties

Miss S

Bij Boudoir By G bieden we nu ook digitale collecties aan! Dit betekent dat je de foto’s van jouw boudoir shoot digitaal ontvangt, samen met een schattig harmonica boekje. Het is een geweldige manier om je foto’s te bewaren en ze met trots te laten zien aan je geliefde.

Onlangs had ik het genoegen om samen te werken met “Miss S”, die een paar weken geleden contact met me opnam via Instagram. Ze wilde graag een Luxe boudoir shoot boeken als verrassing voor haar vriend en koos al snel voor de “Picture Perfect – Collectie A”.

Toen “Miss S” in de studio aankwam, was ze redelijk zenuwachtig. Gelukkig verminderde de stress al aanzienlijk tijdens de haar- en make-upsessie.

Bij Collectie A kun je één fotoset kiezen, en “Miss S” koos voor het bed set. We begonnen met een prachtig zwart lingeriesetje, daarna trok ze een schitterend turquoise set aan en tot slot een prachtige zwarte body. Elke outfit paste perfect bij haar stijl.

Het poseren verliep soepel, mede dankzij de voorbeeldposes die ik op mijn iPad heb staan. Dit werkt zowel voor mij als voor de klanten heel gemakkelijk. Het helpt om de fotoshoot ontspannen en gestructureerd te laten verlopen, terwijl we tegelijkertijd unieke en prachtige beelden creëren.

Na de fotoshoot ben ik meteen begonnen met het bewerken van de foto’s. “Miss S” was erg blij met het resultaat, wat me enorm verheugde. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe haar vriend zal reageren wanneer hij de foto’s en het mini harmonica boekje ziet.

Het toevoegen van digitale collecties aan ons aanbod was een beslissing die we maakten om tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van onze geweldige klanten. We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om het bewaren en delen van foto’s.

Als je meer wilt weten over onze verschillende collecties en de mogelijkheden van digitale pakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte optie die past bij jouw stijl, behoeften en budget.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,