april 17, 2021 BoudoirbyG

“Miss T”

“Miss T” had een Exclusieve Boudoirshoot geboekt midden maart.
De Boudoirshoot was zowel een verrassing voor haar partner als iets wat ze voor haar eigen wou doen.

Voor een Exclusieve Boudoirshoot mag je max 4 kledingwissels doen en het eerste wat we doen bij een shoot is een selectie maken van de lingerie die je mee hebt.
Ik zeg altijd: “Liever te veel dan te weinig, pas alles al op voorhand en neem enkel dingen mee waar je je prettig en comfortabel in voelt.”

“Miss T” had verschillende mooie setjes van Hunkemöller bij, na de selectieronde mocht ze op de stoel gaan zitten voor haar en make-up. Ze had voor natuurlijke make-up gekozen omdat ze in het dagelijkse leven sowieso niet veel gebruikt – zij is een natural beauty, met koperkleurig haar en blauwe ogen – de mooiste combinatie ever.

Tijdens de shoot gebruik ik mijn Ipad voor de poses, ik heb een hele galerij met een flow pose guide.
Soms doe ik ze ook voor, maar meestal weet iedereen snel wat ik bedoel.
Zelf ben ik een ramp in coördinatie, links-rechts… dit is voor mij daarom de meest effectieve manier om de poses over te brengen. De meeste poses zijn heel simpel maar er zitten ook een paar pittige tussen.

“Miss T” had voor de Goddess collectie gekozen, bij deze collectie krijg je alle digitale afbeeldingen, een wall-art, een acrylic book met 20 foto’s en een foto app.
Na de shoot heb ik gemiddeld een uurtje nodig om de foto’s te bewerken, ondertussen kan jij de kleuren kiezen voor jouw album en daarna krijg je een diavoorstelling te zien van jouw foto’s.
Indien nodig help ik je bij de selectie van foto’s voor jouw album en wall-art, maar je kan ook kiezen om jouw selectie thuis op je gemak te maken.
Daar gebruik ik deze app voor: Shootproof, kan je gemakkelijk jouw favorieten uitkiezen door ze sterretjes te geven.


Zin in een kennismakingsgesprek?

Deze consultatie is gratis en geheel vrijblijvend.

, , , , ,