november 14, 2023 BoudoirbyG

Starfall lingerie collectie

Lingerie fotoshoot

Achter de schermen van de betoverende Starfall Fotoshoot met Hanne van der Steen Lingerie
Ik heb onlangs deel uitgemaakt van een adembenemende fotoshoot voor de nieuwe lingeriecollectie van Hanne van der Steen Lingerie, genaamd “Starfall.” De shoot vond plaats in mijn fotostudio in het Sterckshof kasteel, ik neem jullie mee achter de schermen van deze magische dag.

De Perfecte Setting: “On Cloud 9 Set“

Voor deze speciale gelegenheid kozen we de betoverende ‘On Cloud 9’ set als achtergrond.
De “On Cloud 9” set biedt niet enkel een prachtige achtergrond, maar ook ruimte voor creativiteit.
Tussen de zachte wolken kunnen poses worden gecreëerd die een gevoel van vrijheid overbrengen, waardoor de essentie van de Starfall-collectie nog beter tot uiting komt.

Samenwerking met Geweldige Talenten

Hanne had niet enkel de prachtige lingerie ontworpen, maar ze had ook drie getalenteerde modellen en een make-upartieste ingeschakeld. De make-upartieste zorgde voor een glamoureuze touch met sprankelende glitters, waardoor elk model straalde als nooit tevoren.

Het Fotograferen van Magie

Tijdens de shoot namen we een verscheidenheid aan foto’s, variërend van gedetailleerde productfoto’s die de pracht van de Starfall-collectie benadrukten tot sfeervolle shots tussen de wolken. De combinatie van de schitterende lingerie, de betoverende setting en de professionele modellen creëerde een setting van pure magie.

Achter de Schermen: Plezier en Creativiteit

Natuurlijk waren er ook momenten van plezier en creativiteit achter de schermen. Het was geweldig om te zien hoe het team samenwerkte om elke foto perfect te maken. Van het aanpassen van de poses tot het perfectioneren van de belichting, het was een waar genot om deel uit te maken van dit proces.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,