oktober 18, 2023 BoudoirbyG

Meer info pre-afbetalingsplannen

Meer info pre-afbetalingsplannen: Een Luxe Boudoir Shoot is een onvergetelijke ervaring, maar we begrijpen dat budget soms een rol speelt in je beslissing. Daarom hebben we een oplossing om het allemaal gemakkelijker te maken: pre-afbetalingsplannen en exclusieve bonussen.
Ontdek hoe je meer waarde voor je geld kunt krijgen en je boudoirsessie nog specialer kunt maken.

Pre-Afbetalingsplannen: Jouw Sessie, Jouw Tempo

Het plannen van een Luxe Boudoir Shoot is een investering in jezelf.
Om deze investering zo toegankelijk mogelijk te maken, bieden we pre-afbetalingsplannen aan.
Deze zijn ontworpen om je de flexibiliteit te geven om jouw droomsessie te realiseren zonder je zorgen te maken over de betaling achteraf.

Hoe werkt het?

1. Kies je Collectie: Selecteer de collectie die het beste bij jou past en die voldoet aan jouw wensen.

2. Betalingsmogelijkheden: Je hebt twee keuzes. Je kunt het volledige bedrag vooraf betalen, of we stellen een maandelijks betalingsplan voor je op, voorafgaand aan je shoot.

3. Flexibele Termijnen: Onze pre-afbetalingsplannen kunnen worden uitgespreid over een periode van maximaal 6 maanden, voor elke besteding vanaf €1375.

Dus, waar wacht je nog op? Kies jouw collectie, stel je pre-afbetalingsplan op of doe een pre-aankoop en ontgrendel die exclusieve bonussen om jouw Luxe Boudoir sessie onvergetelijk te maken.

Bij Boudoir By G gaan we verder dan alleen een fotosessie – we creëren herinneringen die een leven lang meegaan. Bereid je voor op een unieke en op maat gemaakte boudoirervaring die je altijd zult koesteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je droomsessie te plannen!

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,