december 28, 2021 BoudoirbyG

Aziatische schone

Miss A

Aziatische schone: “Miss A” mailde mij dat ze interesse had in een Exclusieve Boudoirshoot en dat Boudoir By G haar via een Facebook groep werd aanbevolen. Super leuk om te lezen natuurlijk!
Omdat “Miss A” een Filipijnse dame is, verliep ons kennismakingsgesprek in het engels en dat ging allemaal vrij vlotjes.

Tijdens een kennismakingsgesprek overloop ik alle mogelijke collecties en à-la-carte producten.
Het aanbod is redelijk uitgebreid, maar je hoeft op dat moment nog geen beslissingen te nemen.
Ik geef je ook meer uitleg over onze pre-afbetalingsplannen, een Exclusieve Boudoirshoot is een ervaring die je zeker moet meegemaakt hebben, maar ik snap dat budget hierin een belangrijke rol in speelt.
Met de pre-afbetalingsplannen krijg je 3-6-9 maanden de tijd om jouw favoriete collectie op voorhand af te betalen. Afhankelijk van het totaal van de bestelling heb je recht op verschillende bonussen.
Dit kan gaan van goud vergulde pagina’s van jouw album, een usb stick in een doos, tot 50% korting op jouw volgende sessie binnen 12 maanden.

Ik ben altijd benieuwd naar welke styling je graag wilt, wij bieden verschillende mogelijkheden aan zoals bv pin-up, BDSM, nudescapes, glamour, classic, …
Weet je het niet zeker? Ik zal je vragen om een moodboard te maken (op Pinterest), zodat de fotoshoot volledig gepersonaliseerd is naar jouw wens.

“Miss A” koos voor haar Exclusieve Boudoirshoot voor een Old Hollywood glamour look.
Het resultaat kan je alvast hieronder bewonderen.

 

, , , , , , , , ,