juni 16, 2023 BoudoirbyG

Neon Room

Studio set

We zijn verheugd om jullie een spannende update te geven over onze nieuwste toevoeging aan Boudoir By G: de Neon Room! Enkele weken geleden hebben we inschrijvingen geopend voor deze sprankelende en trendy fotoshoot, en we zijn blij om te delen dat we een bijzondere kandidaat hebben gekozen: “Miss S” uit Gullegem, een prachtige plaats ergens in het betoverende West-Vlaanderen.

Bij aankomst was “Miss S” enigszins zenuwachtig, zoals velen zijn voor zo’n bijzondere ervaring. Maar zodra onze getalenteerde hair and makeup artist (HMUA) haar onder handen nam en haar natuurlijke schoonheid naar voren bracht, zag je haar ontspannen en stralen. Ze had een schitterende selectie lingerie setjes meegenomen voor de shoot, waaronder een doorzichtig zwart setje met gouden details en kettingen, een verleidelijk rood setje en een schattig geel setje met bloemmotiefjes.

De fotostudio zelf ademde een mysterieuze sfeer, met zwarte gordijnen als achtergrond, een zilveren gordijn bedekt met glitters, en talloze neonlampen en weelderige planten die voor een unieke ambiance zorgden. Het contrast tussen de duisternis en het kleurrijke neonlicht creëerde een betoverend effect dat perfect paste bij de moderne stijl van onze Neon Room.

Hoewel “Miss S” geen ervaring had met poseren, heeft ze het fantastisch gedaan! Onder begeleiding van ons professionele team voelde ze zich steeds zelfverzekerder en bracht ze haar unieke persoonlijkheid naar voren voor de camera. Haar enthousiasme en toewijding resulteerden in adembenemende foto’s waar ze helemaal weg van was.

Na het bekijken van de foto’s was “Miss S” zo enthousiast dat ze ervoor koos om extra foto’s en een mini harmonica boekje toe te voegen aan haar bestelling. Dit geeft haar de mogelijkheid om deze prachtige herinneringen altijd bij zich te dragen en te delen met dierbaren.

Bij Boudoir By G streven we ernaar om elk moment van onze fotoshoots te laten schitteren en onvergetelijk te maken. We zijn dankbaar voor “Miss S” en alle andere inspirerende vrouwen die ons vertrouwen om hen te begeleiden tijdens deze intieme en zelfverzekerde reis.

Als jij ook wilt schitteren in onze Neon Room of een andere betoverende setting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Boudoir By G zorgen we ervoor dat jouw dromen werkelijkheid worden en je zelfvertrouwen een boost krijgt die je verdient.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,