januari 30, 2024 BoudoirbyG

Over 50 and fabulous

Nooit te oud voor een Boudoirshoot

In een wereld waar jeugdige schoonheid vaak wordt geassocieerd met glamour en perfectie, zijn er nog steeds mensen die bewijzen dat leeftijd slechts een getal is. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is “Miss C”, een 55-jarige dame die vorig jaar besloot om haar verjaardag te vieren met een bijzondere ervaring – een Luxe Boudoir Shoot.

Na een hartelijke kennismaking en een uitgebreide uitleg over alle beschikbare collecties en stylingopties, koos “Miss C” voor onze popularire Digitale collectie B.

Op de dag van de shoot voelde “Miss C” de gezonde spanning die bij dit soort ervaringen hoort. Na het selecteren van de perfecte lingerie sets, nam ze plaats in de haar- en make-upruimte, waar een professionele hmua haar transformeerde. Terwijl zij zich klaarmaakte, begon ik de setting voor te bereiden, met aandacht voor elk detail om een romantische sfeer te creëren.
Een rode rozen achtergrond, goudkleurige lakens en zorgvuldig geplaatste planten zorgden voor de perfecte setting.

De shoot begon met een prachtige zwarte body uit de client closet, gevolgd door een rood setje en vervolgens een zwart ensemble. De fotosessie werd afgesloten met een speelse toevoeging: een boa (zonder pluimen), waarmee “Miss C” haar persoonlijkheid en speelsheid kon laten zien.

Na de shoot nam ze een korte pauze, terwijl ik bezig was met het bewerken van de foto’s. Toen ik klaar was, kon “Miss C” meteen haar foto’s bekijken.
Ze was ontzettend blij met het resultaat en ze vond het een geweldige dag die haar zeker nog lang zal bijblijven.

“Miss C’s” verhaal is een inspirerend bewijs dat het nooit te laat is om jezelf te verwennen en te vieren, ongeacht je leeftijd.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,