januari 2, 2023 BoudoirbyG

Shibari meets Boudoir

Shibari

Shibari meets Boudoir.

Het woord “Shibari” doet je ogen oplichten.
Je droomt al een tijdje om de Japanse touw-bondage te ervaren.
Je wilt eens volledig gekleed worden in touw.
Je wilt nu eindelijk eens weten wat die Shibari-hype is.

Gedurende een uur beleef je je Shibari sessie met Yingjia. Als shibarist vindt ze het belangrijk om het lichaam van het model de vrijheid te geven voor zelfexpressie. Daarom combineert zij Shibari met mindfullness en fasciatherapie om haar modellen een “embodied” Shibari-ervaring te geven. Haar stijl is vrouwelijk, vloeiend en krachtig.
Motto tijdens de sessie is: niks moet, alles kan. Deze unieke ervaring wordt door Gina vastgelegd op prachtige foto’s. Zodat je nog lang kan nagenieten van je Shibari ervaring.

De shoot is all size inclusive

Hoe gaan we tewerk?
Voor de shoot plannen we een online kennismaking (30min) om je verwachtingen te bespreken. Na betaling van de sessieprijs, krijg je een link naar de online prep-gids. 3 werkdagen voor je shoot ontvang je een mail met de Shibari ties voorstellen voor de fotoshoot.

Welke patronen kan je verwachten?
Yingjia voorziet patronen voor harnas, korset, jarretel, been en/of arm binding. (Dit kan apart of in combinatie met elkaar). Op het moment zelf laat ze de inspiratie en creativiteit komen. Zij volgt jouw lichaam en jouw fysieke grenzen. Geen manipulatie en geen dwang om een bepaalde houding aan te nemen. We blijven in je fysieke comfortzone.

Wat doen we niet?
Geen suspension, geen gagging, geen crotch rope, blinddoek enkel met consent, geen koppelshoot.

, , , , , , , ,