november 29, 2023 BoudoirbyG

The art of light

Luxe collectie

Begin November had ik een superlieve klant die koos voor onze populaire Luxe collectie: “The Art of Light,” aangevuld met een extra bonus: de fake shower set.

De dame in questie koos voor een natuurlijke make-up met verleidelijke valse wimpers. Terwijl ze verwend werd door onze getalenteerde haar- en make-upartiest, begon ik aan de setting. De keuze viel op een achtergrond van weelderige rode rozen en verleidelijke zwarte satijnen lakens, wat de perfecte ambiance creëerde voor wat komen ging.

Zodra de klant klaar was met haar transformatie, begonnen we de fotosessie met een reeks gemakkelijke poses aan het bed. Haar lichtpaarse lingerie harmonieerde prachtig met de gekozen setting.
Daarna volgde een paar moeilijkere poses, die ze perfect uitvoerde.

Vervolgens was het de beurt aan de fake shower set, waar de klant schitterde in een glinsterende body uit onze client closet. Het resultaat was verbluffend!

Na de shower set, verplaatsten we ons naar het raam en de vloer voor enkele populaire poses.
Hier koos de klant voor een sexy ensemble met jarretels, waardoor de fotosessie een vleugje ondeugende elegantie kreeg.

Na de fotoshoot ging de klant even een hapje eten, terwijl ik begon aan het bewerken van de foto’s. Een uur later waren de beelden klaar, en we kwamen opnieuw samen in de studio. De klant kreeg de kans om de resultaten te bekijken via een diavoorstelling, waarbij elk beeld haar betoverende transformatie en de sfeer van de shoot vastlegde.

Deze boudoir fotoshoot, was niet enkel een fotografische reis, maar een viering van zelfexpressie, sensualiteit en tijdloze schoonheid. Het is een herinnering aan hoe fotografie een krachtig medium kan zijn om de unieke schoonheid van elk individu vast te leggen, en hoe een goed gekozen setting en creatieve visie een onvergetelijke ervaring kunnen creëren.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,