oktober 26, 2022 BoudoirbyG

Een boost in jouw zelfvertrouwen nodig?

Denk dan eens aan een boudoir fotoshoot.

Het klinkt misschien eng, maar voor de camera staan kan je een enorme boost in jouw zelfvertrouwen bezorgen! Een boudoir fotoshoot is echter meer dan gewoon voor de camera staan; het is jezelf even loslaten, je openstellen voor de camera en voor jezelf, in jezelf geloven, en vooral je lichaam omarmen (zowel letterlijk als figuurlijk). Tijdens je boudoir shoot kan je jezelf omtoveren tot een hele nieuwe jij.

Er wordt bij een boudoir fotoshoot gedacht aan alles! We doen er echt alles aan om je zoveel mogelijk op je gemak te stellen. Bij Boudoir by G word je daarom eerst ontvangen voor een kennismakingsgesprek als je een fotoshoot boekt, zodat je de fotografe Gina een beetje beter leert kennen. Ze overloopt op dat moment alles wat je kan verwachten tijdens de shoot, en vertelt ook over zichzelf zodat jullie niet langer vreemden zijn voor elkaar. Dat vergemakkelijkt het contact tijdens de fotoshoot. Op die manier kan je je tijdens het nemen van de foto’s ook volledig focussen op jezelf, zonder stress of vragen die door je hoofd spoken.

Het nemen van de foto’s doe je dan ook volledig voor jezelf. Een boudoir fotoshoot is een moment van zelfreflectie. Een moment om tot jezelf te komen, één te worden met je lichaam, en je lichaam te accepteren zoals het nu is. Boudoir is een moment van zelfliefde.

Het is helemaal oké als je onzeker bent over je lichaam. Je hoeft dit uiteraard helemaal niet te zijn; alle lichamen en alle vormen zijn mooi! Maar mocht je je toch onzeker voelen tijdens een boudoir fotoshoot, kan je dat altijd melden aan Gina, zij is er om jou zelfzeker te doen voelen. Enkel zo haal je het maximale uit je ervaring.

De poses, de belichting, de lingerie, de bewerking van de foto’s… We doen er alles aan om jouw foto’s te perfectioneren zodat we je kunnen laten zien dat je straalt. Of je het nu zelf gelooft of niet, jij bent mooi, je lichaam mag er meer dan zijn, en wat een bom van een vrouw staat er wel niet telkens voor die lens, zeg! Boudoir doet je weer in jezelf geloven.

Iedereen is uniek. Iedereen straalt ongeacht hun kledingmaat. Er is niets zo leuk als iemand die zelfzeker is en die weet dat ze er mogen zijn! Heb je een reminder aan jezelf nodig, of wil je graag jouw zelfzekerheid cadeau doen aan iemand? Dat kan; met de collecties wall-art en albums kan je je confidence-boost vereeuwigen! Zo kan je een leuk aandenken aan je moment van zelfzekerheid en zelfliefde cadeau doen aan jezelf of iemand anders.

Wil je graag de ervaringen van enkele dames horen die jou al voorgingen?

Geschreven door: Shauny De Gruyter

, , , , , , , ,