februari 27, 2024 BoudoirbyG

Zwangerschapsfotografie

Baby

Deze fotosessies zijn ontworpen om de unieke schoonheid van je groeiende buik vast te leggen, terwijl we de emotie, liefde en anticipatie van deze speciale tijd vastleggen. Met aandacht voor detail en een creatieve benadering zorgen we ervoor dat elke fotoshoot een unieke weergave is van jouw persoonlijkheid en stijl.

Enkele tips:

1. De ideale tijd voor een zwangerschapsshoot is meestal tussen de 28e en 36e week, wanneer je buik prachtig rond is, maar je nog steeds comfortabel genoeg bent om te genieten van de sessie.

2. Het is verstandig om de “Baby Bump Fotoshoot” ruim van tevoren te boeken, zodat je zeker jouw gewenste datum kan vastleggen.

3. Denk na over de kleding die je tijdens de shoot wilt dragen. In onze Client Closet hebben we verschillende kamerjassen hangen waar je gebruik van kan maken en we hebben ook een heel assortiment bodychains.

4. Overweeg het gebruik van accessoires zoals sieraden, bloemen, of zelfs iets persoonlijks dat een speciale betekenis voor je heeft. Dit kan de foto’s een persoonlijke touch geven.

Wil je graag een kennismaking boeken? Of heb je nog een vraag voor mij?
Vul dan onderstaand formulier in.

    , , , , , , , ,